Sayfa 827/934 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 7471 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Kablo ,dobur,tspor dayım.Ama tspor dışındakiler SAATLİ BOMBA.....TSPOR GÜVENLİ LİMAN.....!!!!

Öpüyoruuuuummmmm..........!!!!!!!
    Kralsın tatar...Senin şu heyecanın yetiyor...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

2.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Kralsın tatar...Senin şu heyecanın yetiyor...
    İnvesting,telegram derken hissenet te yazamıyorum.Tavan da 2.5 milyon lot ile kapattık.Dobur deli tavan,kablo da tavana yakın kapattı.Kablo ve dobur SAATLİ BOMBA.Bunlarda lotum az olduğu için heyecan yapmıyor bende.Tspor güvenli liman.9.00 üzeri heyecanlanmaya başlarım üst üste tavan tavan gidersek.Yavaş %3-5 gidersek 10 tllerde bile heyecan yapmam tsporda.Çünkü alan alıyor,satan satabiliyor.

Öpüyoruuuuummmm.....!!!!
    Son düzenleme : Madenci Davut; 15-11-2021 saat: 18:54.

3. Ah be ank11 kardeşim yapma beeee.....Ben sana dün dedim.% 50 sini 9.00 da satarım,%50 si ile yola devam ederim ve 10 üzeri kalıp kalamayacagına bakarım dedim.Keşke sabah açılışta alsaydın.Ben bugünkü tavanı beklemiyordum.Normalde %50 lik satışı 9.00 da yapacaktım.Ama yarın 8.40-8.50 arası elimdeki tsporun % 50 sini satarım.%50 ile yola devam ederim.Allah bereket versin güzel kazandırdı.Artık kalan % 50 olduğu gibi kar benim.Onun bir stresi olmaz artık.Tıpkı dobur ve kablodaki gibi .Bugün dobur ve kabloya ceza geldi ama elimdeki lotlar karlardan kalan lotlar olduğu için rahatım ben.

4. Arkadaşlar beni yıllardır bilirsiniz.Ben kimseye al sat tut demem.Ben burada alıp sattığım hisseleri açıkça yazarım.Stratejilerimi yazarım.Alan alır ,satan satar.Yazdıklarım da hep gerçeklerdir.Ben rallide veya ralli başlangıcındaki hisselere girip kısa vadede vurkaçlar yaparım.Profile girince de nerede yazdığım belli olur.Ben başka ne diyebilirim ki?Ben başka hisseler hakkında ne diyebilirim?Ben ilgilendiğim hisselerde zaten yazıyorum.Başka hisseler hakkında yorum yapıp kimseyi etkileyemem.Bunca yıldır tek başıma hareket ettim.Geçirmiş olduğum spk soruşturmalarından bir tanesinden bile ceza almadım.Çünkü tek başına işlem yapıyorum.Hiçbir spek grupla bağlantım yok.Bu yüzden rahatım.

5.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Orasını hiç sorma.Grupları takip ediyorum.Derinciler bitti.Hasan Meşe ,Hektor As gibi gruplardan ne koparabilirsem kardır mantığıyla bunların hisselerinden de TABANLAR başlamadan vurkaçlar yapıyorum.Sağlam kağıt olarak froto yu beğeniyorum yolu var gibi ama bu hisseler benlik değil biliyorsun.Bana hareketli heyecanlı kağıtlar lazım.Bedelsiz hisseleri de bildiğin üzere öldü.Bir müddet onlar %20-30 arası iner çıkar ,ZİKZAKLAR yaparlar.Bu da beni kesmez.Yolum devamlı olarak sporlarla kesişmeye devam eder önümüzdeki yıllarda.Borsada sporlar bitmek tükenmek bilmeyen bir hazine.Dönem dönem gireceksin bu hisselere.Yaz gelince bu defa da FENER de yine bir hareket bekliyorum.8 .yıl şampiyonluk beklentisi ile.

Lig bitimi fenerden bir miktar alıp yeni sezonu bekleyeceğim.Bu garanti eylemlerimden biri.
    İşte dün yazdığım gibi froto yu 160 tlden beri takip ediyorum.Bugün bir ara 223 tl olarak gördüm.Sağlamcılar için hala da yolu var.Ama bana büyük hisseler değil vurdulu kırdılı hisseler lazım .Ben onlarla hareketli dansları seviyorum.Herkesin bir tarzı var.

6. Yahu bu tatar hissenet e geri döndü.Telegram ,investing de hala var.Ama farklı nicklerle.Oralar çok tehlikeli .Oralarda speklerle taktiksel savaş veriyorum.O gruplar tehlikeli .Bu yüzden 2-3 günde bir hesap değiştiriyorum.Yahu tatar prkab,dobur tspor yazdı.Ve de dobur ve kablodan satıp tspor a ekleme yaptığını yazdı.Daha ne olsun?Bu tatar yıllardır 10 hisse yazsa 9 u kısa sürede çok primler yaşanır.Hele ki son 2.5 yılda nereye girdiyse 10 gün bekletmedi.Daha ne olsun?Daha ne diyeyim ben?Arkadaşlar herşey nasip kısmet.Ben size bu hisseyi bu fiyattan alın ,bu fiyattan satın mı diyeceğim ?Kendi işlemlerimi takip eden biri olsa çok güzel para kazanabilirdi.Kwon3 çok iyi kazandı ama bazı hisseleri çok erken sattı veya çok alsat yaptı o çok primlenen hisselerimizde.Ama olsun iyi kazandı .Kwon3 dostumu örnek verdim .İnşallah yanlış anlamaz.

7.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Yahu bu tatar hissenet e geri döndü.Telegram ,investing de hala var.Ama farklı nicklerle.Oralar çok tehlikeli .Oralarda speklerle taktiksel savaş veriyorum.O gruplar tehlikeli .Bu yüzden 2-3 günde bir hesap değiştiriyorum.
    Tatarım ts yü satınca nereye girceksin...Var mı aklında!!!
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

8. tsporun yarısını satınca eger yarın prkab düşerse veya tavan olmadıysa prkab alıp bekleyeceğim.PRKAB a tedbir geldi.Ama kimseye al tavsiyesi değildir bu yazdığım.

Sayfa 827/934 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •