Sayfa 8/330 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 2636 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-5

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fuatim ugursuzlugunu bana bulastirdin
    Rekora giden brenti cokerttim
    Girdim gireli dusuyeah
    Üstad yan kağıt devrinin bittiğini koklayamadık.
    siz aslında hep dediniz kağıtlar yerinde sayıyor diye bu doğruydu üstelik bunu pandemi sonu 2-3 kat yapan kağıtlara bile derdiniz.

O dönemlerde Tüpraş 150’lik kağıt olmuş 65 - 90’a Demir atmış orada 2-3 bile yapamamış kağıtlara yönelmek lazımdı onu kaçırdık. Çünkü diğer kağıtlar (baba kağıt) Erdemir bile 6’dan 18’e gitti Tüpraş 65’ten en az 185 olmalı demedik. Ya da şişe… Ya da Arçelik. ya da koç vs.

Orada acayip fırsat var onlara yönelemedik. Şimdi yeni teoriler bulmak lazım üstad

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Web anlatmak istediğimi tam ifade edememişim. " Kötü br surpriz ile karşılaşmak istemiyoruz " derken indirim beklerken tam tersi bir durumla karşılaşabilir miyiz? endişesini ifade etmek istemiştim. Yoksa söylediğin tabi ki doğru. Ben pas geçsin o da yeter diyorum. Yoksa indirim sonucu dolar , euro nereye gider tahmin etmek mümkün değil. Bol kazançlar ve iyi şanslar.
    Kusura bakmayin ustadim hata bende yanlis anlamisim
    Syg

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    üstad, ben de kendi çapımda gireceğim
    YTD
    Fuatim cok primlendi duzeltme yapmadanmi gidecek oralara

Üstad yan kağıt devrinin bittiğini koklayamadık.
    siz aslında hep dediniz kağıtlar yerinde sayıyor diye bu doğruydu üstelik bunu pandemi sonu 2-3 kat yapan kağıtlara bile derdiniz.

O dönemlerde Tüpraş 150’lik kağıt olmuş 65 - 90’a Demir atmış orada 2-3 bile yapamamış kağıtlara yönelmek lazımdı onu kaçırdık. Çünkü diğer kağıtlar (baba kağıt) Erdemir bile 6’dan 18’e gitti Tüpraş 65’ten en az 185 olmalı demedik. Ya da şişe… Ya da Arçelik. ya da koç vs.

Orada acayip fırsat var onlara yönelemedik. Şimdi yeni teoriler bulmak lazım üstad
    Fuatim ben bir cirpinis daha bekliyorum acikcasi
    Erken secim haberi ilk etapta olumsuz yansir
    Her ne kadar borsayi ucurur dense de
    Aciklanis sekli zamani vs onemlidir!
    Uc haftadir yemyesil bist
    Sence bir gariplik yokmu

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fuatim ben bir cirpinis daha bekliyorum acikcasi
    Erken secim haberi ilk etapta olumsuz yansir
    Her ne kadar borsayi ucurur dense de
    Aciklanis sekli zamani vs onemlidir!
    Uc haftadir yemyesil bist
    Sence bir gariplik yokmu
    haklısın üstad ama bu dönem bilançoları ve faiz indirimlerini biraz da fiyatladı.
    şimdi pandemi dönemine bakalım konya 200'den 1800 olmuş.
    lüks kadife 30'lardan 6'lardan 60 olmuş.

baba kağıtlar hiç gidemedi. o yüzden şimdi onların zamanı geldi. kar da ediyor bu şirketler.
    Örneğin şişe pandemi zamanı 4 olmuş şimdi daha yeni 10 oldu. pandeminin dibinden bahsediyorum bu arada.

şimdi hepimiz çıktık bu yaşanan şeye ralli diyoruz. aslında s&p 'nin vs. çok önce yaşadığı şey bu. bizim kağıtlar gidemedi sorun oradaydı. bence borsanın da daha yolu var. yani olmalı. öyle inanıyorum.

o yüzden tüpraşın yeni hidrojen atılımları açıklamasıyla pandemi zamanı 70 'lere düşen tüpraşın 3 kat değerlenebileceğini düşünüyorum 210'lara gelebilir.

tek çekincem EXXON 2 kat artmışken tüpraş neden 3 kat artsın sorusu?

ama ona da diyorum ki hidrojen yatırımı + dolar bazlı değerin neredeyse hiç yükselmemesi. o yüzden bist yeşil ama dolar bazlı bakalım, hisseler yerinde sayıyor aslında. tabii sizler daha iyi bilirsiniz. blueberry üstad nerelerde o bu ortamları sever

6.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    haklısın üstad ama bu dönem bilançoları ve faiz indirimlerini biraz da fiyatladı.

baba kağıtlar hiç gidemedi. o yüzden şimdi onların zamanı geldi. kar da ediyor bu şirketler.
    Örneğin şişe pandemi zamanı 4 olmuş şimdi daha yeni 10 oldu. pandeminin dibinden bahsediyorum bu arada.

şimdi hepimiz çıktık bu yaşanan şeye ralli diyoruz. aslında s&p 'nin vs. çok önce yaşadığı şey bu. bizim kağıtlar gidemedi sorun oradaydı. bence borsanın da daha yolu var. yani olmalı. öyle inanıyorum.

o yüzden tüpraşın yeni hidrojen atılımları açıklamasıyla pandemi zamanı 70 'lere düşen tüpraşın 3 kat değerlenebileceğini düşünüyorum 210'lara gelebilir.

ama ona da diyorum ki hidrojen yatırımı + dolar bazlı değerin neredeyse hiç yükselmemesi. o yüzden bist yeşil ama dolar bazlı bakalım, hisseler yerinde sayıyor aslında. tabii sizler daha iyi bilirsiniz. blueberry üstad nerelerde o bu ortamları sever
    Yanlız bizim para o kağıtları yerinden oynatmaya yetmez
    Dışardan destek lazım, o da yok maalesef.

Yazdiklarin sp de olsa tamam
    Ama burasi bist
    Gun icinde tavandan tsbana vuran hisseleri izleyen bir spk var
    Luksu hatirla tavan yapti diye ceza aldi
    5 taban yapti hic bir ceza almadi
    Umarim gonlune gore olur ama tupras 200 olabilecegi gibi iki gunde 100 de olabilir!
    Bunlari gozonune alarak hareket edelim
    Bir ayda soluksuz yuzde 50 yapmis bir hisseden bahsediyoruz

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yanlız bizim para o kağıtları yerinden oynatmaya yetmez
    Dışardan destek lazım, o da yok maalesef.
    Iste temel sikintida bu
    Yabanci bilerek uzaklastirildi
    Tum tahtalarin tahtacisi mb oldu
    Garanin tavan yaptigi gun dundu sanirim
    Bist kan agladi!
    Olumlu bir hava olsa hepsine yansir basta xtkjs ye bunu unutma

Sayfa 8/330 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız