Sayfa 873/1003 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    siyasal islamcının bir çok tanımı varda...

bir tanesini sana yapayım...bir kere parayı çok severler...

canını al parasını alma...

mesela karısına 2 milyona jeep alırken yanındaki çalıştırdığı asgari ücretliye kaza kader kısmetin Allahtan geldiğine elindekiyle mutlu olmayı bilmesi gerektiğine afrikada insanların aç yaşadığını... onun için haline şükretmesini gerektiğini öğütleyen kişidir...

bülent arınç güzel özetledi...

“Bakın siyasetten kalan bir tecrübemi söyleyeyim. Bizim dindar insanlarımızın bile tamamen tersine döneceğini bir gün göreceksiniz.

Çünkü onlar dini böyle hamaset kokulu konuşmaların yanında cebine giren ve cebinden çıkan paraya bakar. Eğer onda bir eksilme görüyorsa, din iman vatan millet bunlar bir kenarda durur onlara saygısını eksik etmez ama değer yargıları tamamen değişebilir.
    ona o literatürde : münafık/fasık derler.

mesela benim de tanıdığım siyasal islamcılar var.Bu sistemle araları iyi değil ama bireysel yaşamları mükemmeldir.

uzatılan eli geri çevirmezler.mallarının zekatını fazlasıyla verirler.

bu alemi diğer alemi kazanmak için feda ederler.hayırda ,hasenatta yarışırlar..

sonradan gelenlere cömerttirler.kendi nefislerinin ihtiyacı olsa bile onları kendilerine tercih ederler..

bunları bizzat gördüm...

--mesela ben sana 3 tane laik tacizci-yobazı örnek gösterebilirim.o asgari ücretle çalışanı seks objesi olarak gören ve popoosuna şaplak atarak terbiye ettiğini sanan..

Helalleşme böyle olmaz..arkanda bıçak saklarken el uzatmanın anlamı yok.

2. benzinde 52 kuruş, motorinde 50 kuruş zam..
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dua edin, ekrana "Elvan görevden affını istedi" diye bir yazı düşmesin. [emoji16]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aslında elvan'ın ve şahap'ın hiçbir anlamı yok. Berat gittikten sonra tamamen tek sorumluluk "şahsım"da zaten. Bence rte nin en büyük hatlarından biridir bu. Berat'ın da gitmesiyle günden güne kendi popüleritesini eritiyor. Partizan seçmeni dışında arkasında fazla destek kalmaz böyle giderse...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ona o literatürde : münafık/fasık derler.

mesela benim de tanıdığım siyasal islamcılar var.Bu sistemle araları iyi değil ama bireysel yaşamları mükemmeldir.

uzatılan eli geri çevirmezler.mallarının zekatını fazlasıyla verirler.

bu alemi diğer alemi kazanmak için feda ederler.hayırda ,hasenatta yarışırlar..

sonradan gelenlere cömerttirler.kendi nefislerinin ihtiyacı olsa bile onları kendilerine tercih ederler..

bunları bizzat gördüm...

--mesela ben sana 3 tane laik tacizci-yobazı örnek gösterebilirim.o asgari ücretle çalışanı seks objesi olarak gören ve popoosuna şaplak atarak terbiye ettiğini sanan..
    bu alemi diğer alem için feda ediyorsa ona siyasal islamcı değil halis mümin denir...

onlara sözümüz yok...baştacıdırlar...onlar çıkarsız yaşarlar...

siyasal islamcının ajandasında çıkar vardır para vardır ihale vardır...

bir nevi islamı siyaset için kullanıp ordan avanta götürmeye çalışır...

şimdiki iktidarda bütün düzenlemeleri onlar için yapıyor...

paralarında azalma olmasında homurdamasınlar diye...

dünkü faiz indirmelerinin en mutlusu onlardı...

5.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    benzinde 52 kuruş, motorinde 50 kuruş zam..
    Ocaktan sonra çift haneli rakamlara gidecek. Şimdilik aylık enflasyonu ve memura verilecek enflasyon farkını düşük tutmak için azar azar zam yapıyorlar.

Ocaktan sonra ipi tamamen salarlar.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu devulasyonlarda 2 örnek var,borsa açısından..

bİrisi malum VENEZUELLA...Diğeri daha farklıdır..

HERİF hangisini tercih edecek?

7. Şimdi bu garanı 12.20 den alacaksa BBVA birileri alıp neden yukarı sürsün ki ?
    Sadece daha yukardan eldekileri boşaltıp 12.20 altından yerine koymak için sürebilirler.
    BBVA nasılsa 12.20 yi ödeyecek eğer ki canı almak isterse tabii.
    Yanlış mı ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Dün İSMAİL ASLAN... vardı.EKOTVYE çıkan arkadaştır..traderdir.foreks kanalında PERİHAN han.ile yayını vardı.

dolar 10.33 üzerinde hedef 13.00/13.40 diyordu.

ilk defa yukarı bir hedef duyduğumdan yazdım.

Sayfa 873/1003 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •