Sayfa 899/1003 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Portfoyu bosaltanlar icin cok ilginc bir zaman dilimi dolardaki oynama zaten kazancin bir kismini yedi
    simdi portfory bosaltma sonrasi geri dolara gecis yapabilen olurmu ? yoksa kopuk var diye beklermi
    Kopugu beklerken $ burdan bir hareket daha yaparmi yaparsa hisse karini komple gotururmu ?
    Hisseleri sattiktan sonraki strateji ne dolara geri donmek mi yoksa TL de beklemek mi ?
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    16 kasım zirvemiz bıst100 de 1725.

vob yaklaşık olarak oraya kadar sarkar diye düşündüm.tabi yaklaşık hesap bu(1916 gibi).şahsen 1725 altı saatlik kapanışta piyasa epey zayıflayacağından ; ilk seferde veya belki 2. denemede de 1725 altında kalamaz diye düşündüm..

zaten 1727 görmüşüz.

1725 altı kapanış olsa tekrar short açardım.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Sn ABKA senede 1 yada 2 sefer hissede pozisyon alan kisi icin Turkiye'de ki sartlar ve MB dan dolayi $ nakit blokajli ihtiyac kredisi mantikli degilmiydi ?
    Mesela bu sekilde yapmis olsa idiniz $ bazinda zarar hic olmuyacakti ama belki Olusan kardan %5 lik bir faiz gideri olucakti

Suan zaten -21.500 https://prnt.sc/2023vac
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bugün agresif aps azalması veya artması anlam ifade edecek....yeter ki çok olsun.şöyle (+,-) 20.000 OLSUN
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Endeks dolar bazlı pandemi dibinin altında. Şaka gibi. İyi bir alım yeri olabilir

4. ufaktan yan tahtalara geçişler mi oluyor? bugün yükselenler hep yanlar gibi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Portfoyu bosaltanlar icin cok ilginc bir zaman dilimi dolardaki oynama zaten kazancin bir kismini yedi
    simdi portfory bosaltma sonrasi geri dolara gecis yapabilen olurmu ? yoksa kopuk var diye beklermi
    Kopugu beklerken $ burdan bir hareket daha yaparmi yaparsa hisse karini komple gotururmu ?
    Hisseleri sattiktan sonraki strateji ne dolara geri donmek mi yoksa TL de beklemek mi ?
    bu konu çok karışık..eğer VENEZUELLA MODELİ DERSE farklı,klasik devuluasyon farklı süreçler.

bu konuda karar vermek zor..endekste RALLİ İÇİN DE, veya %10 luk düşüş içinde 5 neden sayabilirim.

benim de kafa karışık..sadece PALA şunu yaparsa şunu yaparım, demekten başka düşüncem yok..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn ABKA senede 1 yada 2 sefer hissede pozisyon alan kisi icin Turkiye'de ki sartlar ve MB dan dolayi $ nakit blokajli ihtiyac kredisi mantikli degilmiydi ?
    Mesela bu sekilde yapmis olsa idiniz $ bazinda zarar hic olmuyacakti ama belki Olusan kardan %5 lik bir faiz gideri olucakti

Suan zaten -21.500 https://prnt.sc/2023vac
    zorunlu olmadıkça kredi işine bulaşmak istemiyorum..bir de genelde borsada ralli olurken dolar düşerdi...yani dolar bazlı kazanç tl den daha fazla olurdu..bu sefer oyun planı değişti.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ufaktan yan tahtalara geçişler mi oluyor? bugün yükselenler hep yanlar gibi
    evet. XTUMY +%1,79 yukarıda

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Endeks dolar bazlı pandemi dibinin altında. Şaka gibi. İyi bir alım yeri olabilir
    Biz ayu arkadaşlar dollar bazlı yeni dip bekliyoruz endekiste, alana mani olmayız.
    Burda hergün para dağıtıyorlar
    Aylardır boğaları beslediğimiz yeter
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 899/1003 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •