Sayfa 743/1002 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    haftaya ben de osd ve nzh ile vedalaşsam mı diye düşünüyorum, en azından yarı yarıya, elimdeki değişkenlere ve döviz fonlarına ekleme yaparım,
    yfv bir miktar almıştım almıştım onun yanında eic ve az miktarda ija almıştım onlara da ekleme yaparım.
    tabi krc ile ne yapacağımı bilmiyorum, beklesem zararı kurtarır mıyım yoksa daha da düşer mi belli değil.
    tpf de iyiymiş bu arada ppf üzeri getiri açısından. teşekkürler
    aynı durumdayız.haftaya bende hisse fon, fon sepeti artık ne varsa gireceğim.
    ama şu var trene son binen olabiliriz.
    çok iyi takip lazım(fon alıp tatile çıkma)

Besiktas ta 0.5 + 0.5 elli metre2 bile bir milyon tl olur..
    semt bazli...

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Sizin orası iyimiş. Bizim burada yeni biten inşaatta 2+1 80 m2 eve mütahit 3.2 milyon istiyor. Yer Beşiktaş
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

TV dizilerinde holding sahibinin oglu kizi gibi bir hayati varsa hersey yapabilir elbette

bknz yasak elma, camdaki kizz...

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    şehir içinde çalışan insan için o fiyata satın almak, orta - uzun vadede , trafikte kaybedilen zaman , uykusuzluk , iyi beslenememe ( zaman faktöründen dolayı ) , arkadaşlarla dım-tıs kopamamak partiliyememek, iyi bir çevre edinip sürekli görüşememek gibi seçkiler karşısında marjinal faydasına değer...

uc hesapta 27 cesit fon kontrol ediyorum dostum..

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    misafirliğe giderken çiçekçide aranjman yaptırmadınız mı hiç ? heh işte aynı mantık yatırım içün fönlarda da ...

5.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    aynı durumdayız.haftaya bende hisse fon, fon sepeti artık ne varsa gireceğim.
    ama şu var trene son binen olabiliriz.
    çok iyi takip lazım(fon alıp tatile çıkma)
    genelde trene son binen olduğum için bu kadar çıkıştan sonra hisse fon konusunda biraz temkinliyim aslında, elimde eskilerden kalma sadece ıdh var ama hâla zararını kurtaramadı, düzeltme gelirse kademeli girerim dedim bir türlü gelmedi, elimdeki değişkenlerin içinde olan hisse miktarlarıyla idare ediyorum ancak. tabi iyi yönetilen hisse fonlara buradan bile girmekte fayda var belki ama haftaya duruma göre bakarım artık.

Dostum fon ciftlerini ve risklerini kafanda yada yazi ile iyice calisman lazim
    soyle ki diyelim turk borsasi coktu ama yabanci borsa iyi
    sende turk ve yabanci borsa kagitlari iceren fon olsun
    diyelim ki turk borsa yuzde 5 coktu ama yabanci borsa yuzde1 artti
    ne yapmak lazim turk borsa iceren bir oranda fon varsa bunu karsilamak icin bes kati yabanci borsa iceren fonun olmali elbette doviz sabit oldugu donem icin..

bunun benzerlerini senin tasarlaman lazim
    saygilarimla

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    genelde trene son binen olduğum için bu kadar çıkıştan sonra hisse fon konusunda biraz temkinliyim aslında, elimde eskilerden kalma sadece ıdh var ama hâla zararını kurtaramadı, düzeltme gelirse kademeli girerim dedim bir türlü gelmedi, elimdeki değişkenlerin içinde olan hisse miktarlarıyla idare ediyorum ancak. tabi iyi yönetilen hisse fonlara buradan bile girmekte fayda var belki ama haftaya duruma göre bakarım artık.

7. ija iyi mi kotu mu ortaya cikacak.bu aralar.yuzde 20 dusurmus hisseyi.bugun borsa eksi yedi.

8. Bilmeyenler için yazayım belki faydalı olur,
    TEB portföy
    ATA portföy
    İŞ portföy
    aylık strateji raporları yayınlıyorlar.Özellikle TEB'in raporu epey güzel.Buralardan yapılacak çıkarımlarla bir portföy oluşturup pek çok değişken fondan daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Sayfa 743/1002 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •