Madenci gardaş memleketini bilmiyom ama yaşadığımız şehirler aynı sanıyorum. Geçen yıldı galiba başka hisselerde ortaktık en son kuzey çevre yolundan yerler aldım mı alacağım mı deyip çıkmıştın ordan biliyorum.
Madenci gardaş memleketini bilmiyom ama yaşadığımız şehirler aynı sanıyorum. Geçen yıldı galiba başka hisselerde ortaktık en son kuzey çevre yolundan yerler aldım mı alacağım mı deyip çıkmıştın ordan biliyorum.
Arkadaşlar ben en son ADANAlıydım.Ama şu sıralar ZONGULDAKlıyım.Benim dizi ZONGULDAKta çekiliyor.Her çarşamba FOX TV de KANUNSUZ TOPRAKLAR dizisinde oynuyorum....!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Kwon3 dostum daha 1 ay önce 8.280 den inşaatların demirini bağladım.Yarın 10.60 CİVARI OLUR SATIŞI.İnşaat malzemesinin %80 ini bağladım.Dün 2 gün önce yine 460 bin tl çektim PAKPEN ,ELEKTRİKLİ PANJUR malzemeleri için...Bunların sözleşmesini imzaladık.....İnşallah sözleşme imzaladığım firmalar batmaz.....İnşaat yok ortada ama malzemelerini bağladık....Dolara % 5 zam geliyor ,inşaat malzemesine %10-15 .....Çivisi çıkmış bu işin...Ben şaştım kaldım....!!!!
Ben bu borsaya geri döneceğim.....Borsadaki para inşaatta yok kardeşim....Ben bunu anladım....!!!!
Derinhisse SAADET ZİNCİRİ nde derinhisse ''Hisseleri hiç satmadan 3-5 yıl tutacağız.'' demişti....Çok mağdur oluştu...!!!...Küfür eden binlerce kişi var.
DOSTLAR KONAĞI -HEKTOR AS SAADET ZİNCİRİ nde de çok mağdurlar olacak.....Ama bunlar o kadar hesapsız değiller...''3-5 tavan gören satsın.Benim hedefim büyük ama siz 3-5 tavan görünce satın.'' diyor ZİNCİR LİDERLERİNDEN BİRİSİ olan ONUR....Yani ileride tabanlar başlayınca ah vah edip küfür edenlere ''Kardeşim ben size 3-5 tavan gören satsın demedim mi?'' diyecek.Yani ön alıyor.Akıllı bunlar ....!!!....Bir de devamlı yardımlar hatimler dualar kurbanlar paylaşılıyor......Yani demek istiyor ki ''Paralarınız bazı muhtaç sahiplerine gitti .'' ....Yahu günlerdir bu iş nereye gidiyor diyorum.Ara ara bir yandan ******** kansız bunlar diyorum acıyorum,bir yandan da gülüyorum....Ben de duygular arasında gidip geliyorum...!!!![]()
Neyse ağalar....Aşağıda 4 üye ,17 ziyaretçiyi görünce dilim açıldı,çok yazdım bugün.....Benden bu kadar....!!!!
Herkes kazandığını kendine ,kaybettiğini sosyal medyadakilere veya başkasına yükler.Siz bunlardan olun....Kazansanız da ,kaybetseniz de kendinizden bilin.....!!!!
Öpüyorum....!!!!![]()
Yer İmleri