niye bu kadar düşüyor ki başka bir şey var herhalde
niye bu kadar düşüyor ki başka bir şey var herhalde
kaybetmek kolay kazanmak zordur.
borsada dip yoktur dibin dibi vardır derlerdi burda görüyoruz kaşıkla gıdım gıdım topladığını kepçeyle götürüyor daha nere kadar düşer belli değil
arkadaşlar bu adamlar vertu hissesi sattıklarını söylüyorlar ancak dikkat ettim takasta bir değişiklik yok peki kime sattılar nerde bu mal
gözde devre kesti bu niye kesmedi yüzde beşi geçti düşüş
iki sene önce üç liradan gelmiş kağıda girersen böyle olur işte kan alırlar
Öncelikle hisse açılış fiyatına göre - 5 düşerse devre keser, hisse açılışa göre %5 düşmedi
Sizi de uyardım şahsi olarak bu hisse sizin gibi stresli birine uygun bir hisse değil belki para kazanırsınız ama hem kendinize kahır hem bu forumda bize![]()
Kendime gelince bugün çok az az gıdım gıdım ekleme yaptım ve büyük ortak verus da pozisyon açtım ortalama maliyet 50.28 ile başladım. Bir şekilde güzel sonuçlara ulasacagimi düşünüyorum
Daha öncede garantiden satmışlardı. Bu seferde öyle oldu.Toplam satış 1.184.000 açıklanan.23-26 günleri takasına bakarsak Garanti toplam 1045.000 adet satmış, farkını diğer firmalar satmış. İş 241000, ak 124000 ,ziraat 136.000 adet almışlar.Kalan kısmıda diğer kurumlar tarafından alınmış .Yani burda sorun yok ama bu paranın kulanılacağı yer tam olarak bilinmiyor.
Ya madenlerde kullanılacak veya hiç belli olmaz bir sürprizde gelebilir.
Yer İmleri