Sayfa 600/650 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. niye bu kadar düşüyor ki başka bir şey var herhalde
    kaybetmek kolay kazanmak zordur.

2.  Alıntı Originally Posted by West_by_West Yazıyı Oku
    En son haziran ortalarında yazmıştım galiba , mevcut gelişmelerden rahatsızlık duyduğumu ve bu nedenle Vertu yu portföyümden çıkaracagımı belirtmiştim. Forumun ve Vertu nun kıdemli ortakları hatırlayacaktır. O günlerdeki şikayetlerim neydi ? 1- Halka arzların muhakkak 2. Çeyreğe yetişmesi gerekiyordu. 2- Süper bir bilanconun acıklandığı gecenin ertesi günü kağıdı 31 e vurdurup kap yolladılar satış yapacağız diye ... Bana bu yönetim samimiyetten uzak göründüğü için kandırmaca olabilir diye vedalaştım . Aralarda girip cıkıyorum o ayrı .
    Nerde halka arzlar ? Golive ne zaman açıklandı .? ya pamuk ? Yıl bitimine 1 ay kaldı hala ses yok ! 1-2 şirketin değerlemesi ile bu tren gitmez ! Nerede yeni satın alımlar ,projeler ? Bu işler kuru bilanço ile olmaz canlı ile olur , hani nerde ? Açıkladığınız lot sayısı tamamlanana kadar bilanço makyajı yapmadığınız ne malum ?
    Bu arada bazı arkadaşların kağıt ucuz şeklinde yazılarını görüyorum , bazı arkadaşlar da okuyup balıklama dalıyorlar kağıda !! Bu kagıdın harekete 3 Tl den başladığını ve 37 de sonlandırdığını hatırlatayım bu arkadaşlara .. Ben çok ekmeğini yedim bunun ,onun için Neyin ne olacağı belli değil dikkatli olun ..
    Final : kağıdın portföyunuzun ana kağıdı olması için halka arzların tamamlanması ve patronun satışlarını bitirmesi şarttır , nokte !
    arkadaş doğru yazmış ekmeği yenmiş

3. borsada dip yoktur dibin dibi vardır derlerdi burda görüyoruz kaşıkla gıdım gıdım topladığını kepçeyle götürüyor daha nere kadar düşer belli değil

4. arkadaşlar bu adamlar vertu hissesi sattıklarını söylüyorlar ancak dikkat ettim takasta bir değişiklik yok peki kime sattılar nerde bu mal

5. gözde devre kesti bu niye kesmedi yüzde beşi geçti düşüş

6. iki sene önce üç liradan gelmiş kağıda girersen böyle olur işte kan alırlar

7.  Alıntı Originally Posted by teafull Yazıyı Oku
    iki sene önce üç liradan gelmiş kağıda girersen böyle olur işte kan alırlar
    Öncelikle hisse açılış fiyatına göre - 5 düşerse devre keser, hisse açılışa göre %5 düşmedi

Sizi de uyardım şahsi olarak bu hisse sizin gibi stresli birine uygun bir hisse değil belki para kazanırsınız ama hem kendinize kahır hem bu forumda bize

Kendime gelince bugün çok az az gıdım gıdım ekleme yaptım ve büyük ortak verus da pozisyon açtım ortalama maliyet 50.28 ile başladım. Bir şekilde güzel sonuçlara ulasacagimi düşünüyorum

8.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu adamlar vertu hissesi sattıklarını söylüyorlar ancak dikkat ettim takasta bir değişiklik yok peki kime sattılar nerde bu mal
    Daha öncede garantiden satmışlardı. Bu seferde öyle oldu.Toplam satış 1.184.000 açıklanan.23-26 günleri takasına bakarsak Garanti toplam 1045.000 adet satmış, farkını diğer firmalar satmış. İş 241000, ak 124000 ,ziraat 136.000 adet almışlar.Kalan kısmıda diğer kurumlar tarafından alınmış .Yani burda sorun yok ama bu paranın kulanılacağı yer tam olarak bilinmiyor.
    Ya madenlerde kullanılacak veya hiç belli olmaz bir sürprizde gelebilir.

Sayfa 600/650 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •