Sayfa 214/805 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 6440 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    23.68 tl....Hey maşallah uzun zaman sonra haftalık bu kadar artış hiç olmamıştı. Devamı haftaya gelir inşallah....
    haftalik grafik

2. Rwanda havaalani icin katarli ortaklarla ihaleye hazirlanan Tekfen , Kabul Havaalani icin de acaba girisimde buluyor mudur cunku orada da bir Katar ayagi var habere gore . Rwanda ya Ictas da vermis teklif ,Tav da , Tekfen de sayin Erays61 istihbarat dogru .Bizimkiler acaba Kabil havaalanina ilgilenenler arasinda midir onu da merak etmedim degil simdi . 2009 da ilk deneyimimi Afganistanda yasamistim hayatimda gordugum en kotu havaalaniydi Kabil Havaalani mutlaka bi isler olacaktir orada onla ilgili bir haber olursa paylasalim arkadaslar burada

https://8am.af/eng/turkish-and-qatar...-says-erdogan/

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Akbank 30 lira, y.finansman 36.50 lira dedi ama 400 milyon dolarlık yeni işe ragmen diğerlerinden çıt yok. Başta hırgız HSBC olmak üzere alayının......
    Asil saglikli fiyatlamayi
    30 TL den sonra yapilsa, dogru hedef fiyatlar kesinlesir. 13 TL den 25 TL araligi fiyatlama gercekleri yansitmiyor
    Bu sirketin gercek degeri ne ? Patron her turlu rakamlar ile oynasada, gercekler degismez
    2023 sonu Bist 8000?

4.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    23.68 tl....Hey maşallah uzun zaman sonra haftalık bu kadar artış hiç olmamıştı. Devamı haftaya gelir inşallah....
    haftayı çok güzel kapattı...
    bakalım yılı nasıl kapatacak...

Takas @ 02/07/2019

Takas @ 10/12/2021

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Asil saglikli fiyatlamayi
    30 TL den sonra yapilsa, dogru hedef fiyatlar kesinlesir. 13 TL den 25 TL araligi fiyatlama gercekleri yansitmiyor
    Bu sirketin gercek degeri ne ? Patron her turlu rakamlar ile oynasada, gercekler degismez
    Kagıdın gerçek degeri 80-100 lira olmuş fark etmez, ASIL PATRONLAR KAÇ LİRA İSTİYOR o önemli. Üstte Legolas ortagın paylaştığı 2019 yılı takasları var. İlk 5 dışı 12 milyon lot kalmış kagıt toplu, F/K 4-5 lerde ama kagıt 27.40 dan döndü. Patronların takozluk yaptıgı görüldü, her türlü çakallığı yaptılar. Kısaca degeri patronlar belirliyor, onların ne kadar şerefli, haysiyetli insanlar oldugunu hiçbir zaman akıldan çıkarmamak lazım.

7. Sirketin sene sonu yapacagi kar da , piyasa degeri de , verecegi temettu de , yapacagi yatirim da yani her sey patronun ne istedigine bagli .Gectigimiz 2 senelik surecte ne kadar karakterli(!) olduklarini gordugum icin tahmin yurutmek zor . Once niyetin duzeldigini gormek , seffafligin gelmesi gerek ki 5-6 dolarli rakamlari konusmak mumkun olsun . Ama bu sirketten edindigim tecrube ne zaman ki fiyatlar zirveye yaklasir o zaman Haci Muratin YouTube da yaptigi gibi kagidi pazarlayadabilirler. Bu sirket gectigimiz 2 senelik surecte ortaklarinin yatirimcisinin yaninda olmadi , para kacirdi , bilgi sakladi benim icin bu saatten sonra ne yapsa kendini begendiremez ister 5 dolar olsun ister 10 dolar olsun . Benim icin hirsiz her zaman hirsizdir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sirketin sene sonu yapacagi kar da , piyasa degeri de , verecegi temettu de , yapacagi yatirim da yani her sey patronun ne istedigine bagli .Gectigimiz 2 senelik surecte ne kadar karakterli(!) olduklarini gordugum icin tahmin yurutmek zor . Once niyetin duzeldigini gormek , seffafligin gelmesi gerek ki 5-6 dolarli rakamlari konusmak mumkun olsun . Ama bu sirketten edindigim tecrube ne zaman ki fiyatlar zirveye yaklasir o zaman Haci Muratin YouTube da yaptigi gibi kagidi pazarlayadabilirler. Bu sirket gectigimiz 2 senelik surecte ortaklarinin yatirimcisinin yaninda olmadi , para kacirdi , bilgi sakladi benim icin bu saatten sonra ne yapsa kendini begendiremez ister 5 dolar olsun ister 10 dolar olsun . Benim icin hirsiz her zaman hirsizdir
    Alışmış k.çda don durmaz derler adamların kanı bozuk bi kere imana gelip tövbe mi edecekler. Sasa-bagfaş gibi şirketler yatırım teşviklerini kar olarak yazıp özkaynaklarını arttırıp paydaşlarını korurken bu p.ştlar 2013 yılındaki Samsun gübre teşviklerini hala bilançoda yazıyor. oçççları Venturesdeki payları bile gizleme derdinde, çaglar bana bu payları verdiğine pişman, yok bu paylar degişmiştir yok öyle değil böyle ile d.tünü kurtarmak için nasıl kıvırdıgını topiktekiler biliyor zaten. Genel kurulda hesap sormak yada suç duyurusu ve tazminat davası açmak lazım. Yoksam bunlar bildiğini okur durur. 7 cihana ibret olsun diye bunları sıraya koyup diken kesin cennete gider herhalde....

Sayfa 214/805 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •