Sayfa 386/699 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. 18 olunca dolar gitmeyen hisse dolar düsunce taban yedi soygun heryerde başladi borsa spk diye bi kurum yok kumarhane heryer.

2.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    18 olunca dolar gitmeyen hisse dolar düsunce taban yedi soygun heryerde başladi borsa spk diye bi kurum yok kumarhane heryer.
    Haaa noldu işte biz bunları yaşadık sizlerde bu soygunu yaşamayın diye yazdık gaçmiş yazılarımda hani ben kötülüyorum ya patronun adamıyım ya gün gelecek siz benden kötüleyeceksiniz dedim işte o günler hissenin dolar bazlı grafiğine baktıgınızda esas soygunu görürsünüz.satmadığınız pişman eder.yükseliş döngüsünü yazmıştım demi ekim kasım fiyat 18 di 36 oldu vur gol olsun.

Alıntı Originally Posted by ayay0606 Yazıyı Oku
    Bu son ceyrekte hala %50 kur kari yaziyor neden çakilsin? gecen seneki fiyatinda...kopmuş mu ki cakilsin? yukarida tanimadigim biri kendi uzerine almiş yazdigimi. Ben bu hisseyi dolar 7 iken almadim o hesaplar benim sorunum değil.
    dövizliler yenilince bizde yenilmiş mi sayıldık şimdi ) bende no panic...trade ile minimize ettim kardan zararı

4.  Alıntı Originally Posted by ayay0606 Yazıyı Oku
    dövizliler yenilince bizde yenilmiş mi sayıldık şimdi ) bende no panic...trade ile minimize ettim kardan zararı
    zaman birlik zamanıdır evet yazılarımda karamsarlık var doğru kabul ediyorum bundan sonrası için bizlerin kayıplarımızın telafisi için birlik olmalıyız.tüm yatırımcı arkadaşları birlik olmaya davet ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by deepbreathe Yazıyı Oku
    İnfo yatırım hedef fiyat olarak 65 tl öngörmüş.
    f/k 1 oluyor. böyle bir şirket bist tarihin de yok
    ilklerin tahtası.
    paylaşım için teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    İnfo 65 TL hedef fiyat vermiş. Borsa ve dolar rayına oturursa da sene sonu rallisini tamamlasak.

https://news-files.foreks.com/attach...855_rapor1.pdf
    İnfo 65 hedef veriyo hisse taban taşsakmi geciyo daha yarinda taban olmayacak garantisimi var.

Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    İnfo 65 hedef veriyo hisse taban taşsakmi geciyo daha yarinda taban olmayacak garantisimi var.
    yarın da tabanlasın ben alırım oradan da

8. Bunlar neyi bekliyo kasadaki dolarla devlet veriyor iste risk almadan dolar farkıni dün gece 2 milyara yakın döviz satilmis algyo daki uyaniklar nerdeymis acaba cumaya kadar 10 tl altına indirileceği konusuluyo %30 zarar seyretsinler bende bunları övüyodum kasada dolar biryandan yatırim diye şimdi hindi gibi düşünüyorlardir.

Sayfa 386/699 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •