Sayfa 267/1019 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Onu sormadım, bir başkası hesabı ben ödeyeceğim derken bankalar niye yok valla darılırım hesabı ben ödeyeceğim diye ısrar etsin?
    Sizin bahsettiğiniz bankanın kendi müşterilerine uyguladığı oran.
    Dediğinizi gayet iyi anladım bende diyorum ki bu enstrümanı teşvik etmek gerçekten isteniyorsa 32 günlük hesapların 3 6 12 diye uzaması isteniyorsa bankalar bu topa girebilir diyorum 3 aylık vadeyi yapan fazla yok halk buna pek alışık değil bu yüzden çekiciliği artırmak için yüksek oran verebilirler

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Dediğinizi gayet iyi anladım bende diyorum ki bu enstrümanı teşvik etmek gerçekten isteniyorsa 32 günlük hesapların 3 6 12 diye uzaması isteniyorsa bankalar bu topa girebilir diyorum 3 aylık vadeyi yapan fazla yok halk buna pek alışık değil bu yüzden çekiciliği artırmak için yüksek oran verebilirler
    Hocam bende sizi gayet iyi anlıyorum ama çekiciliği artırmanın bankaya faydası yok hamallığını yapıyor, çekiciliğini artırması gereken mekanizmada en fazla %14 veririm diyor banka niye bu topa girsin?

3. Vakifbanka sordum baslamislar, fibabanka da calisma yapiyormus.

4.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Hocam bende sizi gayet iyi anlıyorum ama çekiciliği artırmanın bankaya faydası yok hamallığını yapıyor, çekiciliğini artırması gereken mekanizmada en fazla %14 veririm diyor banka niye bu topa girsin?
    hocam devlet aktif rasyoyu bile dayattı bankalara eğer bu işin arkasında sıkı duracaklarsa rekabetçi oran verilebilir fazla da uzatmaya gerek yok zaten bir kaç güne görürüz ne olacağını

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    hocam devlet aktif rasyoyu bile dayattı bankalara eğer bu işin arkasında sıkı duracaklarsa rekabetçi oran verilebilir fazla da uzatmaya gerek yok zaten bir kaç güne görürüz ne olacağını
    Bahri bey şu korumalı mevduat hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben fon, dolar uğraşmaktan bıktım. Sizce TL'de kalanlar için uygun mudur?

6.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bahri bey şu korumalı mevduat hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben fon, dolar uğraşmaktan bıktım. Sizce TL'de kalanlar için uygun mudur?
    bekleyip göreceğiz faiz oranları netleşsin iyice otursun sistem şu an olumsuz bakmıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    amma da kafa patlatmışsınız....

Vakıfbank ve Akbank gibi bankalardan oran alan varsa paylaşsın lütfen...

Sayfa 267/1019 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •