Sayfa 41/619 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 4945 madde; 321 - 328 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. HSBC daha 115 bin lotta buraya geldik. 2 gün önceki gibi 250 bin yapacaksa tavana bile gidebiliriz. Tahtada satıcı yok.

Tahtaya HSBC dışında alıcılar da geliyor. BofA eksi 30 binlerden artı 25 binlere geldi.

2.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Tecno mobile şirketinin Türkiye'deki distribütörü Arena.

Tecno Mobile bu sene ortalarında Türkiye'de üretime de başladı , hem de arenanın deposunda yapıyor bu işi ama Arena ile kağıt üzerinde üretim konusunda bir ortaklıkları yok görünüyor.
    Tecno arena deposu yetersiz olduğundan 2. fabrikasınıda Pendik kurtköyde hizmete açtı.Şuan Pendik sınırları içinde 2 adet tecno tabelası taşıyan fabrika var.(2 fabrika arasında 3km var.)

3.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Tecno arena deposu yetersiz olduğundan 2. fabrikasınıda Pendik kurtköyde hizmete açtı.Şuan Pendik sınırları içinde 2 adet tecno tabelası taşıyan fabrika var.(2 fabrika arasında 3km var.)

Muhtemelen kapasite arttırdılar çünkü o fabrika sadece Türkiye pazarına değil Avrupa , afrika ve ortadoğuya da mal satacak sanırım. O yüzden en az 3 milyon kapasiteye ulaşması lazımdı o yüzden açmışlardır 2. fabrikayı.

Ama tabi içeride de işler iyi demek.

4. bir açıp kapasa iyi olur tavan
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. Bu saat tavan kitlese akşama çözülür tavan hiç şahit olmadım erken den tavan olup akşam tavan kapattığını ki haftasonuda tatil

6. Vakıftaki yatırımcı çözerse çözer.Sevmez tavanları.İzleyip göreceğiz.
    Tavan hayırlı olsun.

7. 😁 en kötü yalancı çıkmamak adına ben bozarım tabanı, inşallah bana kalmaz 😂

8.  Alıntı Originally Posted by NoNamee Yazıyı Oku
    😁 en kötü yalancı çıkmamak adına ben bozarım tabanı, inşallah bana kalmaz 😂
    Taban olmaz artık bence 😅

Sayfa 41/619 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •