Sayfa 505/1002 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iki yıldır kekik yağını hiç hayatımdan çıkarmadım. Allah'in izniyle Grip, bronşit, sinüzit hiç olmadım.
    yanlış kullanımda yamultur, çok acı verici tecrübeler olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Xu100 dolar bazli 200 haftalik basit ortlamaya dokundu..Takip edenler icin..

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    twitterde bende bunu gördüm
    kuruma da sordum
    endeks 30 teminati yarından itibaren
    2050 dediler
    Listesi yayınlandı, kaydetmediğim için koyamıyorum. Yarından itibaren geçerli. Usdtry kontratları da 1380 e çekilmiş. Ama aracı kurumların bazılarının nalet %50 fazla teminat uygulaması can sıkıcı.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Listesi yayınlandı, kaydetmediğim için koyamıyorum. Yarından itibaren geçerli. Usdtry kontratları da 1380 e çekilmiş. Ama aracı kurumların bazılarının nalet %50 fazla teminat uygulaması can sıkıcı.

Kurumu değiştir. Yatfin de resmî teminat neyse o…ata yatırım zırt pırt ek teminat ister. Bu nedenle hisseler ata yatırımda, vadeli yat. Fin de..uzun zamandır bende böyle.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku

https://www.takasbank.com.tr/d...a05...0c50527fc3.pdf
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    yanlış kullanımda yamultur, çok acı verici tecrübeler olur.
    Abi şişeyi dikmezsen kaşıkla içmezsen sıkıntı yok. Ben kekik yağı ile klebsiella pnömoni den şifa buldum. Bu enfeksiyon sebebiyle beş ameliyat oldum geçmedi. Bununla ilgili bilimsel yayınlar var. O konuda. O enfeksiyon ölüm oranı%50 ye yakın. Kıymetini bilin.

7. Benim Viob vs isim yok. Ben muhabbetine buradayım sizden ricam abuk subuk yorumlar ile hedefler ile başkalarının batmasına vesile olmayin. Hafta sonu dolar 8,5-9 hedefi veren vardı.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kurumu değiştir. Yatfin de resmî teminat neyse oâ�¦ata yatırım zırt pırt ek teminat ister. Bu nedenle hisseler ata yatırımda, vadeli yat. Fin de..uzun zamandır bende böyle.
    Bugün haber gönderdim. Eğer yarın düzeltilmez ise 10 yıldır çalıştığım aracı kurumumu değiştireceğim. Geçmeyi düşündüğüm kurumda hesabımı açtım. Artık gerisi onlara kaldı.

Sayfa 505/1002 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •