Bu BDDK operasyonu ya bildiğimizden daha da kötü şeyler var bunun Gözdağı. Yada bundan sonra o eksi daha da artacak. Şayet onların istemiş olduğu dolarımda olsaydı operasyon olmazdı.
Bu BDDK operasyonu ya bildiğimizden daha da kötü şeyler var bunun Gözdağı. Yada bundan sonra o eksi daha da artacak. Şayet onların istemiş olduğu dolarımda olsaydı operasyon olmazdı.
Bu matematikçi ABKA ya takılmadığım gün gece uyku tutmuyor yaneyse bu gece gidip rahat uyucaam
Sevgili ABKA ..Engin hoş göründen dolayı teşekkürler ..
Değerli şahsında tüm vobcu dostlarıma huzurlu geceler
https://www.youtube.com/watch?v=ThsfNjsfWKg
Hayat hoş gerisi boş
Müdahalenin olmadığı piyasalarda kur için teknik analiz anlarım da...bir karar alınıyor %40 düşüyor...neyle analiz edeceksin...gerçi ew her şeyi analiz eder...ama fazla zorlamamak lazım.
Hsonu yakın arkadaşlarımdan dolar 9 altına iner mi diyen çok oldu, hatta bazılarını ben ikna ettim, hareket etme diye...birisi 6-7 olabilir diyen bile var dedi..herhalde bazı teknik analizlere denk gelmiş...bu hengamede korkup bozan da olmuştur baya.
bakın şu kadar iddalı konuşuyorum...doartl nin 6 ya gelmesi için, bizim dolar basmamız gerekir...başka türlü olmaz öyle şey. faizler 30 olsa bile olmaz, o kadar iddialı konuşuyorum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Doların 6-7 ye gelmesini en başta hükümet istemez. 9-10 arası bir rakam vardı bence kafalarında. En azından psikolojik sınır olan 10 lira altı olmasını önemsiyorlardı. Fakat bu yeni sistem ne kadar tahmin ettikleri gibi oldu bilemiyorum. Ama sürekli kanal kanal gezmeleri de bana bir cevap olarak geliyor.
dolar 7 olacak diyen de var 20 olacak diyen de.ha 2 sine de katılmıyorum.bence dolar 9.00 altını görmez.oraya olur da gelirse alıcıyım.
teknik bunu gösterir vs...teknik %51 dir....teknik olacak diye bir şart yok.
bir şey alıntılıyorsun O SENİN FİKRİNMİŞ GİBİ ALGILANIYOR.
TUNCER Ş. alıntıladım çünkü iddialı yazmış ve EW de kitapları var...merak ettim acaba bu forumda kim ne diyecek diye alıntılarım.
Doları olmayan 7 , doları olan 20 diyor. Hisse mantığının aynısı. Elimzdeki malın yükselmesi için grafiklerde formasyon aramıyormuyuz .
İkisi de iddialı rakamlar. Yılbaşından itibaren bir süre 12-13 bandında oturmasını beklerim.
10 lira altı olur diyen arkadaşların enflasyon beklentisi , tahvil faizi ve CDS değeri ile ilgili bakış açısını merak ederim.
250 CDS, %12 enflasyon ,%10 tahvil faizi olur diyorlarsa amenna.
Doların 6-7 ye gelmesini hükümet neden istemezmiş.güldürmeyin yahu
Bu tip şeyler hurefa garip gureba
Hükümet ne yaptıysa doları düşüremedi ve düşmüyor yılanoğlu
Kılıf olarakta, en başta hükümet istemiyor yada ihracat baltalanır, düşmesi cari açığı artırır gibi bahaneler
Hep hikaye hep hikaye
Dış ve iç minnaklar yılanoğlunun sürekli yükselmesini istiyor çünkü Türk halkını köle yapmak istiyor, fakir olsunlar, bize köle olsunlar, amaç bu
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri