Sayfa 397/987 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    8 altı çok ayıp, 8-10 arası ayıp ederler dedim abi. Mızrak çuvala sığmıyor dedim. Ama bugün net ve son kararımı verdim. Çok ayıp ile ayıp arasında bir karar olacak)))))
    pfff,markete gideyim de aldıklarımın bir kısmını iade edeyimO zaman erken seçimde rafa kalkmış oluyor her halde?

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    pfff,markete gideyim de aldıklarımın bir kısmını iade edeyimO zaman erken seçimde rafa kalkmış oluyor her halde?
    Yok o devam. En düşük bekar memur maaşına verginin kalkması, toplu sözleşme, enf. farkı, ek zam ve temmuz daki yüzde 7 yi koyunca yüzde 50 yapıyor, yapacaktır. En düşük maaşlı emekliye de enf farkı ve ek zam o civar yapar. Yüzde 50 ler verilmişken o sandık gelir aga. Orada değişiklik yok düşüncemde.

Genele yüzde 40 üzeri olur mu diyordum ama yok olmaz/olmayacak.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    5. doz randevuları açıldı!

İki doz Sinovac, iki doz Biontech aşısı olmuş ve son doz aşısının üzerinden üç ay geçmiş bireyler için hatırlatma dozu randevuları açıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik...=alt_surmanset
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yok o devam. En düşük bekar memur maaşına verginin kalkması, toplu sözleşme, enf. farkı, ek zam ve temmuz daki yüzde 7 yi koyunca yüzde 50 yapıyor, yapacaktır. En düşük maaşlı emekliye de enf farkı ve ek zam o civar yapar. Yüzde 50 ler verilmişken o sandık gelir aga. Orada değişiklik yok düşüncemde.

Genele yüzde 40 üzeri olur mu diyordum ama yok olmaz/olmayacak.
    Ehm...Ortalama maaş alan emekli 3+1 mi alacak yani,benim kafa küsuratlı hesaplara pek basmaz,atıyorum şimdi 5 kayme alan bir emekli,ocak zammıyla 6 kaymeyi geçer mi,yoksa sen dur diğerleri sana yetişsin mi derler?

Topiğin kemik kadrosunun yeni yılını kutlar sağlıklı nice yıllar dilerim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    AKP’nin kalesinde her iki kişiden biri icralık

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, kentte her iki kişiden birinin icralık olduğunu söyledi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...=sol_surmanset
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Cool

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dönerin yanında patates yemek vatana hıyanettir, domates yenilebilir.
    Hemen yüzellübeşlük ettin bizi dayı
    Pattis gızartması nispeten etlen gider (daabiiki ketçap mayoniz olmadan ) emme ekmegün içine domatisi sıkıştırıp domatisin suyunu akıtıp etin dadını bozup yimek olmaz daaaayı

Emme velakinn , bu can bu bedende oldukça domatis ve kıvırcık o dönerin içine yanına giremeyecek
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ehm...Ortalama maaş alan emekli 3+1 mi alacak yani,benim kafa küsuratlı hesaplara pek basmaz,atıyorum şimdi 5 kayme alan bir emekli,ocak zammıyla 6 kaymeyi geçer mi,yoksa sen dur diğerleri sana yetişsin mi derler?
    Seyyanen gelince az maaş alanların oransal olarak daha çok artıyor abi. Hesaplarken de onu söylüyorlar zaten. 1500 lira alan en düşük emekliye 500 verince yüzde 33 yapıyor zaten. Enf. da koyunca 50 yi geçiyor. Yüzde 50 zam yaptık oluyor. Doğru ama en düşük maaşa. 5000 alan adamda 500 yüzde 10 yapıyor. Enf farkıyla 5000 alan geçer tabi 6 bini. 6.500 civarı olur. Yani yüzde 30 civarı.

Hem hazineye maliyeti düşüyor, hem de en düşük maaştan açıklayınca gerçekten yüksek oranda zam yapmış oluyorsunuz.

Ben oransal bekliyordum. Bugün Angaradan sendikada etkili bir abimizle görüştük. Oransal olmayacak bekleme dedi. Verilirse seyyanen. Olasılıklar, bütçeye etkileriyle raporlar hazırlanmış zati. Reis artık hangisini seçerse.

Sayfa 397/987 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •