Sayfa 705/1002 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Rosense abi sende benim gibi sürekli not alıyon kritik seviyeleri,
    Abi senden ricam eğer ki iktidar değişirse bu yüzdesel rakamı not alırmısın, daha sonraki iktidar değişiminde karşılaştırırız.
    Kim gelirse gelsin bir önceki iktidarı aratır bence zamanında atalarımız boşuna dememiş,
    Gelen gideni aratır diye.
    Reis i mumla arıycaz
    bozgurt otur 0...senden beklemezdım
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. Dayu geçmiş olsun. Sen 3 5 seneye doktor filan bulursan şükret dicem illa bulursun da yani ne kadar nitelikli olur onu bilemem. Mühendislerin 1000 1000 gidiyordu 10000 10000 gider. Zor dayu. Çözüm mözum anlatana kadar zaten ülkede adam kalmadı bulsunlar şimdi çözümü hep beraber kafa kafaya - bi bulurlar ya sorma.

Sonrası için ben de fenerbahce gibi olur diyorum. Oh lan aziz gitti derken ali koç başkan ne hale getirdi ise Ülke de öyle olabilir malesef. Insallah olmaz, olmasın.

İnşallah bu son politika başarılı olsun, ülkemiz sürekli cari fazla versin, halkımız refah içinde yaşasın. Bu millet çok çekti az da yüzü gülsün inşallah.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Muhalefeti, iktidarı, sendikası, bürokratısı, siyasetcisi, sanayicisi, işletmecisi, bilimum ağırabi kimler varsa toplansın bir ortak çıkar yol bulsun biran önce oturup düşünsünler.
    Türkiye yi seven ünvanını, koltuğunu, tarafını düşünmemesi lazım. birlik olmak lazım, bu inatlaşma ile herkes zarar görür
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    tsla %11.5
    neegzel elalemin kağıtları çift haneli yüzdeler yapıyor.
    Çıksın çıksın hem teknoloji fonunun içinde hem de elektrikli araçlar fonunun içinde mevcut..Bademler kendi kendini düdüklesinler..biz de adam gibi şirketlere yatırım yapalım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. gercekten çok eğlencelı memleket ......bu zamlar hangı adalet duygusuyla acıklanabılır...Allah sonumuzu hayır etsın .gecmıs olsun..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5. Zamlar daha başlangıç gibi asıl etki bahara

6. Yapıyorsun da o fonun ne kadar ağırlıkta ve ne kadar gerçekte yansıtıyor
     Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Çıksın çıksın hem teknoloji fonunun içinde hem de elektrikli araçlar fonunun içinde mevcut..Bademler kendi kendini düdüklesinler..biz de adam gibi şirketlere yatırım yapalım..
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bozgurt otur 0...senden beklemezdım
    Bozkurt ironi yapıyor..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Yapıyorsun da o fonun ne kadar ağırlıkta ve ne kadar gerçekte yansıtıyor

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    %5 ama..Kalbur üstü şirketler var..Hepsi sırayla üstüne düşeni yaparlar..yok darbe oldu yok erken seçim oldu yok savaş çıktı derdi yok..hisselerin yarısını yabancı fonlara koydum kafam rahat..

Sayfa 705/1002 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •