Sayfa 128/778 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 6221 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by ahsen2 Yazıyı Oku
    Dünyada havacılik hisseleri cosmuş, daha yeni başladık.

SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Günaydın

Dün Amerikan borsalarında havacılık-Cruise hisseleri % 4-5 primli kapattı

Omikron da farklı bir gelişme olmazsa trendin sürmesini bekleyebiliriz

2. Açıkçılar A1 Tacirler İnfo seans başlar başlamaz çullandılar hisseye.. An itibarı ile 2.5 milyon lot açık..seans sonu kaçtan kapatırlar Tanrı bilir..

3. İngiltere havayolları +%10,x

Y.t.degildir

4. Cok güzel hareketler bunlar, devam et THY tombul kuşum ,, devam et böyle. Onumuzdeki Bilanco ile şöyle 74 milyar gibi bir ozsermaye ye ulaştığını göreyim senin. Artık daha hızlı uçacak inaniyorum🙃😀 Şaşırtıcı şeyler yapmani bekliyorum gari😁. Bu yil THY nin yilidir

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

5.  Alıntı Originally Posted by Deniz Kurdu Yazıyı Oku
    Belirsizlikler kalkmamış, pandemi resmen sonlandırılmamış, kargonun taşınması ve halka arzı hala negatif unsur olarak dururken kağıdı biraz fazla parlatmıyor musunuz?

#Şahsi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
    50 TL senin dediğin şartlarda risksiz fiyatı...

6. 15 inde FED faiz kararı öncesi salıcakları yere geliyorlar gibi tabi bunlar benim düşüncelerim ve dolar kur 13.5 seviyesinde 15 e tasınacagı belirsizliği ,merkez müdahaleleri borsada faiz kararı öncesi yükselis veriyor gibi geliyor .. herhangi bir olay cıkmayana kadar kar satısları gelmeyecek gibi 25.3 lardan alan birisi olarak 22.94 den verdim 23.40 civarı yetişemedim 15 ine kadar makul bir seviye gelirse tekrar alım yapıcam , bu hafta yukarı yönlü gibi THY ,dolar bu seviyelerde kalırsa veya 12 civarlarına gelirse yön degişebilir., biliyoruz ki bu yüzde 7 ler 6 lar her zaman 2,3 asagıdan alım veriyor... ben sattım ama umarım daha da yükselir sizler için olumlu olur bunlar benim fikrim çok da anladığım söylenemez:D pek ciddiye almayın zaten zarardayım:D kendi stratejim bu yönde.. THY nin iki sağ attıktan sonra bir de sol kroşesi her zaman oluyor , genelde küçük bir miktarla pekim thy geçiş yapıyorum orda da ortalamam 7.69 ,,2022 ekonomik kriz dışında Thy için olumlu gececege benziyor

Taşınan Açıklar

Sayfa 128/778 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •