kavga etmen guzum
Yaklaşık 1.33 milyar kar bekleniyor, bu kârın %5 i yaklaşık 66.500.000 lira eder, toplam pay 64.00.000 olduğu için 1 tl civarında temettü verir gibi duruyor. Benim beklentim o yönde. Tabi bedelsiz potansiyelini de unutmamak lazım.
Kesinlikle ytd.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir.
Yeni alınan otelin tadilatı için nakit ihtiyacı olacağından temettü vermek yerine bedelsiz verse hem şirket için hem de yatırımcılar içim daha iyi olabilir. Umarım bedelsiz yolunu seçerler. Hatta mevcut kayıtlı sermaye tavanı olan 150 milyon TL’yi de artırsalar güzel olurdu.
madem o kadar iyiyse milletin kapışması lazım. bi uyanık biz miyiz? düşüncesi çık aklımdan çık.
Şu ana kadar gerçekleşen takaslar 3 Ocak BGC satışlarının yatırım fonlarına ait olduğunu gösteriyor.
İşte Hendek! İşte Devekuşu!
32.50 kapanış yetiyor. yarında üstünde kalırsa cuma parti var.
Yeniden değerlemelerden elde edilen kar nasıl dağıtılıyor.. Değerlemeler bana sanal geliyor önemli olan, Kira getirisi, arsa satışı, konut satışları, faiz getirileri, vs.. Bunlardan elde edilen kar dagitilabilir ama diğeri kanımca sadece şirket değerini artırır şirkette satikmadigina göre. Yanlisim varsa düzeltin lütfen. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Yer İmleri