Originally Posted by 
foton

sn Otokar  yaptığınız  paylaşımlar dan dolayı size çok teşekkür ediyorum. niyetinizin halis olduğundan hiç şüphe duymadım. sn Dvk_Psh arkadaşımızda niyeti kötü değil, buna eminim. ancak bu tartışmayı başlattığı için kendisini doğru bulmadığını belirtmek isterim. otokar firması yılı 700 mil. üzerinde karla kapatacağı  belli olan hatta özsermayesi de geçen yılın oldukça üzerinde olan ve hatta endeksin  zirve de olduğu yerde , 350  ila 370 arasında yataya sarması herkesi rahatsız etmiş olabilir. bu rahatsızlık sanalda yazışırken farklı şekilde yansır. çünkü kimse kimsenin yazdığını  net olarak algılamıyor. karşılıklı iletişimin önemli olduğunu düşünüyorum.  bazı arkadaşlarımızın  eğitim ve zeka katsayıları yüksek olabilir bu durumun onlara refah olarak yansımasını temenni ediyorum. bu tür özellikleriniz sizin özelinizde kalsın lütfen...
hissemiz yatayda olabilir , yükseliş trendinde  olabilir,  hatta düşüş trendinde de olabilir,  hiç kimse başka bir kimseye al-sat konusunda karışamaz müdahale edemez. 
ancak; yüksekten sattığı hisselerini  çok daha dipten toplamak adına  burada olmadık seviyeler  zikretmek  doğru değildir,  yazdıklarımızı  bir çok kişi okur ve bundan olumlu - olumsuz  etkilenip zarar erebilir,  
netice olarak otokar potansiyeli olan bir hissedir. ARGE ye ciddi pay ayıran ,ürün gammı geniş, kendini güncelleyerek geleceğe hazırlayan  bir firmadır öyle yada böyle  kazanacak ve paydaşlarına da kazandıracaktır. sabretmek  ve yatırımcı olmayı özümsemek gerekir.
bu yazı polemik yapmak için yazılmadı, 
kalın sağlık  ve selametle...

Yer İmleri