Sayfa 941/1002 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Viop XXXVIII

sabah +1.4 açtığı falan oldu geçenlerde..
    O da yaklaşık. 242 civarı falan eder..

aynı açılışı yapabilir gibi.. 241 dedim ama ,az geldi gözüme

2. Günlük pasta

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    dün- bugün aracı kurumlar teminatlar üstündeki kısıtlamaları kaldırdı, bissürü teminat açığa çıktı, yani kullanılabilir hale geldi.. dün satıcılı kapanış yaptı, bugün daha aşağı açıp, 2336ya kadar sürdü, ordan yukarı aldı, en yükseklere geri döndü 2410 zorluyor, spot kapanış 2302, makas 100+ kusür puan .. oluşturduğu tabloyu short için gel gel yaptığına dair kıymetlendiriyorum

-gel burdan short yap gel-geli tuzak ise, ulan pazartesi 2450 falan gibi mi açtıracak bu mereti diye beni biraz işkillendirmedi değil

Evet yiyorsa short aç diyor..Hayır spotta ov portföyde full maldayız, üstüne vadeli tarafta da turbo mod nedeniyle longumuz var. Ben longlara bile kıyamıyorum..ufak ufak birer tane veriyorum her 5 puana...short açar mıyım, spottaki malıma rağmen asla!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Eminmisin

Başgan diyince üzerime alındım bian
    Cesaretin yoksa zorlayamam
    Ben teklifimi sundum, top sende artık.. ister gol atarsın ister kornere atarsın
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Evet yiyorsa short aç diyor..Hayır spotta ov portföyde full maldayız, üstüne vadeli tarafta da turbo mod nedeniyle longumuz var. Ben longlara bile kıyamıyorum..ufak ufak birer tane veriyorum her 5 puana...short açar mıyım, spottaki malıma rağmen asla!
    yaw kaç gündür yüksek açıp bütün gün mal yediriyo, yine aynısını yapar pazartesi, zaten senin ov portföyde malın var, ful hissen var, onu hedge etmiş olursun.. en kötü karını fikslemiş olursun, gel ver şurdan 3 lot daha, pişman olmazsın.. bence..

diyo pala sana.. ben demiyorum, ben -tuzaktır bu diyorum, matmazeli harcayacaklar diyorum

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cesaretin yoksa zorlayamam
    Ben teklifimi sundum, top sende artık.. ister gol atarsın ister kornere atarsın
    Şimdi Ben 17.06 2021 de açmışım__baba_baskan

USDTRY 8.7193
    Viop 1540,50 _____Kimseye bir hayrım olmamış

23.08.2021 bakışaçısı açmış

xu30 1576,58
    usd/trl 8,4669

vadeli 155.500
    usd try 9,4307

23.11.2021______Türkoğlu açmış

vadeli 196.825______
    usd try 12.51

Bence bu sefer Shortların yüzünü güldürücek biri açsın Pscyokinesis açsın....açmazsa biz sürünmeye devam edicez...

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    yaw kaç gündür yüksek açıp bütün gün mal yediriyo, yine aynısını yapar pazartesi, zaten senin ov portföyde malın var, ful hissen var, onu hedge etmiş olursun.. en kötü karını fikslemiş olursun, gel ver şurdan 3 lot daha, pişman olmazsın.. bence..

diyo pala sana.. ben demiyorum, ben -tuzaktır bu diyorum, matmazeli harcayacaklar diyorum
    olabilir diyorum, pala ya...kutuma gitmeyi tercih ediyorum bu sefer de Bir de şuna güveniyorum, böyle zamanlarda genelde sabah açılışta da yukarı zorlama yaparak açılıyor..spot açılana kadar kozlar bende yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ben -tuzaktır bu diyorum, matmazeli harcayacaklar diyorum
    matmazelden kast ettiğim mert forumdaş, 2377 short açmıştı, 38 puan zarara düştü, yani jeton başı 380 lira, yüzde 14 kayıp, sonra kurtardı bugün üste kara geçti, 400 TL kar yazdı- yüzde 15 kar..

cumadan çıkınca -karını al diye haber yolladım, ulaştı mı bilmiyorum, inşallah kapatmıştır şortunu

Sayfa 941/1002 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •