Artan

286,25 9.99 18:10
36,84 9.97 18:10
21,06 9.97 18:10
23,86 9.95 18:10
11,49 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 18:10
127,80 -10 18:10
42,32 -10 18:10
24,30 -10 18:10
9.982,50 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.096.596.064,35 18:10
15.225.828.909,20 18:10
10.879.942.918,56 18:10
9.534.644.097,80 18:10
8.698.068.214,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8014 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ovac, koyun demekmiş
    Turkovac Türk koyunu gibi Bi şey

Aşı ismi ilginç olmuş

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dün 3.dozu oldum. Hastanede herkes bıyontek sırasındaydı. Randevulu olmamıza rağmen yaklaşık 70-80 kişiydik.Sinovak da 3 kişilik aile vardı sadece. Turkovak için klinik de görmedim. Yapılıyor mu yapılmıyor mu onu da anlamadım.
    Son düzenleme : emregunes; 16-01-2022 saat: 16:16.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dün 3.dozu oldum. Hastanede herkes bıyontek sırasındaydı. Randevulu olmamıza rağmen yaklaşık 70-80 kişiydik.Sinovak da 3 kişilik aile vardı sadece. Turkovak için klinik de görmedim. Yapılıyor mu yapılmıyor mu onu da anlamadım.
    acele etmişin, uğur şahin omicron özel ürettikleri yeni aşıyı martta süreceklerini açıkladı, şimdi yeni aşı çıkarıyo adamlar insanlık yararına, o aşıyı da vurdurmasan olmaz, yakışık almaz

tabii bu aşı masraflarını artık devletin karşılaması hiç adil değil, aşı yaptırmayanlar resmen aşılıları finanse etti, yok yüzde 95 koruyucu yok yüzde 78 efficacy falan diye aşısızların cebinden herkes aşıları vurdurdu.. sonuç 3-dozlular civide de yakalandı, covidi bulaştırdı da, yoğun bakım ünitelerini de doldurdular, hiç bi fayda görülemedi.. bunların sağlık masraflarını artık devlet sübvanse edemez, aşılıları ek sigorta primi ödettirilmeli

4. Ikdisad nobelinden sonraki hedefin tip nobeli mi karakemal abi?
    Ülkeyi bilimsel ödüle doyuracan bu sene nasibse.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Ikdisad nobelinden sonraki hedefin tip nobeli mi karakemal abi?
    Ülkeyi bilimsel ödüle doyuracan bu sene nasibse.
    güzel güzel kafasında kurgulayıp anlatıyor.

nobel edebiyat ödülü de olur
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    acele etmişin, uğur şahin omicron özel ürettikleri yeni aşıyı martta süreceklerini açıkladı, şimdi yeni aşı çıkarıyo adamlar insanlık yararına, o aşıyı da vurdurmasan olmaz, yakışık almaz

tabii bu aşı masraflarını artık devletin karşılaması hiç adil değil, aşı yaptırmayanlar resmen aşılıları finanse etti, yok yüzde 95 koruyucu yok yüzde 78 efficacy falan diye aşısızların cebinden herkes aşıları vurdurdu.. sonuç 3-dozlular civide de yakalandı, covidi bulaştırdı da, yoğun bakım ünitelerini de doldurdular, hiç bi fayda görülemedi.. bunların sağlık masraflarını artık devlet sübvanse edemez, aşılıları ek sigorta primi ödettirilmeli
    Aşısız geri zekalılar patır patır öldü gitti. Onların beyinsizliğini tüm ülke çekti ölü sayısı arttıkça kapanmalar arttı
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

Mart a kadar bu sefer de bumikron varyantı çıkarsa ne olacak Uğur bey haziran da bumikrona göre aşı yapacam derse onu beklemek lazım.
    Para istenilene karar vurdurmaya devam

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Ovac, koyun demekmiş
    Turkovac Türk koyunu gibi Bi şey

Aşı ismi ilginç olmuş

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şimdi baktım Hırvatça da ovac koyun anlamına geliyormuş. Yorumunuz tamamen kin siyasetinin eseri olmuş. Sizin zihniyetinizdeki insanlardan bu memlekete fayda gelmez.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •