Selamlar, şirketin başarısından bahsetmek gereksiz. Sorun serbest piyasa ekonomisi ve hukukun üstünlüğü sorunu. Senin yıllara sair başarın, haksızlığı aşikar olan bir cezayla sifirlaniyorsa, kim hangi uzun vadeli yatırım öngörüsüne sahip olabilir.
Selamlar, şirketin başarısından bahsetmek gereksiz. Sorun serbest piyasa ekonomisi ve hukukun üstünlüğü sorunu. Senin yıllara sair başarın, haksızlığı aşikar olan bir cezayla sifirlaniyorsa, kim hangi uzun vadeli yatırım öngörüsüne sahip olabilir.
Haksızlığı aşikar olduğu kanaatine nasıl varıyorsunuz? Rekabet kurumunun raporunu baştan sona okudunuz mu? Katılmadığınız noktalar neresi?
Herkes, siyasi ideoloji yada maddi kaygılarına göre hukuku işine geldiği gibi yorumlayarak, sonrada hukuk yok adalet yok derse var halimize...
İdeolojik boş ve beyhude konu çarpıtma gayretlerini görüyorum [emoji23] üzülüyorum çaresiz çırpınışlara ama gayretinize takdir ediyorum... Ya tutarsa...
Olayın gerçekleştiği tarih suçun olmadığı sonucunu doğurmuyor. Ortada kanuna uygun olmayan bir durum varsa ve zaman aşımı olmadiysa gayet net herşey. Kanunu kendi ideoloji yada maddi kaygılarıniza göre yorumlayamazsiniz...
Tavsiyem çırpınmayin batmayin... Bazen doğruya doğru hakliya haklı demek kayıp değil kazançtır.
Boş boş siyaset yapmaya çalışan sensin ama psikolojideki yansıtma hastalığına sahip olduğundan benim siyaset yaptığımı iddia ediyorsun. Ben hukuk üzerine konuşuyorum sen algı yapıyorsun... Topu da böyle taca atıyorsun ya yersek[emoji23] Ne oldu polemik yaratmak için whatsup mesajları tarihi diyordun, cevabı yapıştırınca siyaset çamuru attın... Bizde yedik... Çocuk yok karşında anlayacağın. Sen hikayeni git sosyal medyada anlat...
RK cezası sorunlu ise mahkeme gerekeni yapar hukuk var, adalet var, sana göre yok olsa da...
Dünyanın En Zor İşi; Cahil Birine, Kandırıldığını Anlatmaya Çalışmaktır
Yer İmleri