Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
Valla ben kartal, realiter, traderkemal adlı arkadaşları engelledim. Sebebi tartışmaları ve faydasız yorumları. Onun dışında bilgi veren /verecek arkadaşlar bilgi/yorum farketmez bizi kendisinden mağrum etmesin.
Şimdi herkes sıraya girdi, hatta birbirleri ile aralarında kavga ediyorlar,Thyshine bilgi vermek için. Dostum valla kimsenin umurunda değilsin, Burada olanların bilgi bakımından senden bir farkı yok, farklı bir şeyler bilselerdi şlmdi seninle aynı yerde olmazlar dı. Emin ol tek farları: senden daha gerçekçi olmaları.seçimlerinin sonuçlarını karşılıyor olmaları.Senin gibi suçu başka yerlerde arayıp, çocukça hareket etmiyorlar olmaları. Bana ne kime ne ,senin kimi engellediğin, kimi okuduğun, hangi hisseyi aldığın. kimi ilgilendirir ki. akşama ne yediğinide yaz buraya. çocukça hareketler bunlar.

Bulunduğun yerden emin olsan, Kimin ne dediği seni ilgilendirmez. Biri yanlış yapıyorsa,ya güler geçersin, yada doğrusunu yazarsın. Bi m.o.k bilmiyorsan.suçu başkalarında arayıp,çocukca paylaşımlar yaparsın. şunu engeledim bunu engeledim gibi. AFERİM İYİ YAPMIŞSIN, NE VERELİM ELİNE.....YTD