Sayfa 19/125 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 995 madde; 145 - 152 arası.

Konu: BIMAS - BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    İdeolojik boş ve beyhude konu çarpıtma gayretlerini görüyorum [emoji23] üzülüyorum çaresiz çırpınışlara ama gayretinize takdir ediyorum... Ya tutarsa...

Olayın gerçekleştiği tarih suçun olmadığı sonucunu doğurmuyor. Ortada kanuna uygun olmayan bir durum varsa ve zaman aşımı olmadiysa gayet net herşey. Kanunu kendi ideoloji yada maddi kaygılarıniza göre yorumlayamazsiniz...

Tavsiyem çırpınmayin batmayin... Bazen doğruya doğru hakliya haklı demek kayıp değil kazançtır.
    Anlaşıldı , hakikat peşinde değil, siyaset peşindesin ,
    algı siyaseti ,
    pahalılığın kaynağını marketleri gösterirsen ,buna sen bile inanmazsın
    inanmazsın çünkü elektriği ,benzini ,doğal gazı marketlerde satmıyorlar

2. RK Cezası şu saatten sonra önemsiz. Zaten fiyatlandı.

Şu saatten sonra her türlü indirim,uzlaşma vs. olumlu yansır.

3. güzel kapattı. inşallah devam eder..
    yatırım tavsiyesi değildir.

4. yarısıyla vedalaştım , artık benim için düşmesi veya çıkması fark etmiyor
    Son düzenleme : Germiyan; 27-01-2022 saat: 18:36.

5. Boş boş siyaset yapmaya çalışan sensin ama psikolojideki yansıtma hastalığına sahip olduğundan benim siyaset yaptığımı iddia ediyorsun. Ben hukuk üzerine konuşuyorum sen algı yapıyorsun... Topu da böyle taca atıyorsun ya yersek[emoji23] Ne oldu polemik yaratmak için whatsup mesajları tarihi diyordun, cevabı yapıştırınca siyaset çamuru attın... Bizde yedik... Çocuk yok karşında anlayacağın. Sen hikayeni git sosyal medyada anlat...

RK cezası sorunlu ise mahkeme gerekeni yapar hukuk var, adalet var, sana göre yok olsa da...
     Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Anlaşıldı , hakikat peşinde değil, siyaset peşindesin ,
    algı siyaseti ,
    pahalılığın kaynağını marketleri gösterirsen ,buna sen bile inanmazsın
    inanmazsın çünkü elektriği ,benzini ,doğal gazı marketlerde satmıyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    Boş boş siyaset yapmaya çalışan sensin ama psikolojideki yansıtma hastalığına sahip olduğundan benim siyaset yaptığımı iddia ediyorsun. Ben hukuk üzerine konuşuyorum sen algı yapıyorsun... Topu da böyle taca atıyorsun ya yersek[emoji23] Ne oldu polemik yaratmak için whatsup mesajları tarihi diyordun, cevabı yapıştırınca siyaset çamuru attın... Bizde yedik... Çocuk yok karşında anlayacağın. Sen hikayeni git sosyal medyada anlat...

RK cezası sorunlu ise mahkeme gerekeni yapar hukuk var, adalet var, sana göre yok olsa da...
    Sen BİM'in tuttuğu avukatı tanıyor musun ,şimdiye kadar ingiltere de bile dava kaybetmedi ,git araştır ,bulabilirsen yaz ,bulamazsan
    yıkıl karşımdan car car car boş boş yazıyorsun

7. İnsanımız çok ilginç. Silah zoruyla mı aldın, elinde tutuyorsun, ver gitsin, niye burada sabah akşam kafa ütülüyorsun mübarek?

8. Senin amacını ve neyi savunduğunu anlamadım galiba kafan karışık...

Bim'in avukatını tanımaya ihtiyacım yok ve bunu söyleyerek nereye varmaya çalıştığını anlamak da mümkün değil...

Whatsup dedin, siyaset dedin avukat dedin ve sonrasında benim dayım bakan sen beni tanıyor musun kim olduğumu biliyormusun moduna gireceksin sanırım...

Farklı dünyaların insanlarıyız bence susalım kendime kızıyorum üzerinde orantısız zeka kullandığım için... Kusuruma bakma lütfen...

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Sen BİM'in tuttuğu avukatı tanıyor musun ,şimdiye kadar ingiltere de bile dava kaybetmedi ,git araştır ,bulabilirsen yaz ,bulamazsan
    yıkıl karşımdan car car car boş boş yazıyorsun

Sayfa 19/125 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •