Sayfa 290/616 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Hayat işte başkan birileri kazanacak birileri kaybedecek ben alacagimi aldim algyo ve alarkodan biri %25 biri %40 polde %0 birilerine al veya sat demiyoruz pol dökmeden bu yatırimciyi nasil gitcek bilemiyoz bu arada diger hisseler uzaya gider allah yardimcilari olsun
    kartal41, Bunlar gerçek bilgi istemiyor. Bunlar kendilerini haklı çıkaracak yalan haber istiyor. Bunlara "Ben DAP yapı sahipleri ile görüştüm" yarın pendik projesi başlıyacak de. yada Bitlislilerle görüştüm poliporta Sudileri ortak alıyorlarmış de. sana hitap ederken usta diye hitap ederler. Siz doğru bilgileri paylaşıyorsunuz ya; adamlar bunu kabullenemiyor. Bu kadar zamandır paralarının burada hiç olduğunu, kabullenemiyor.
    E nolmuş bizim engellemiş.,çok şeyimdeydi...... Beni veya bir başkasını engelersin okumazsın, fikirlerine değer vermezsin,yazılanlara gülüp geçersin. günün beş vakti buraya çıkıp eeee ben falancayı engelledim. Bana bilgi paylaşın. falancanın şeyi duymuştur. Sen çok bilgilisinya; her paylaşılanı begenmiyorsun ya, e o vakit sen paylaş biz okuytalım.
    Şimdi çıkar buraya yazma. sana ne kardeşim bu ülkede demokrasi yokmu, ben nereye istersem ne istersem yazamazmıyım. Aptal insanlarla uğraşmaktan bıktım artık.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Realiter ne ayaksın dün velveleye verdin aynı rekor enflasyon bekleniyor göçecek borsa muhabbetin gibi bugün ters köşe oldun hala utanmadan yazıyorsun nasıl bir ruh halin var .
    Kendi yalanlarına kendin inanıyorsun gerçekleşmese bile hala utanmadan yazıyorsun aslında hisse hakkındaki korkularınıda ele vermişsin ilahi adalet işte bunalınca açık verirsin.dap ve poliport senin korkuların merak etme sabırsızlıkla kopyala yapıştır kopyala yapıştır için bekliyorum.
    En tehlikeli insan tipi; az anlayan, çok inanandır bu söz senin için yazılmış cuk oturmuş.

3. Kartal yine açık sözlü bu kadar yatırımcı ile nasıl gidecek dökmesi lazım diye biliyor. Sen ise realiter kötüsün ciddi kötü terbiyesiz insanları aşagılayan travmatik sorunlu bir kişiliksin.

4.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Kartal yine açık sözlü bu kadar yatırımcı ile nasıl gidecek dökmesi lazım diye biliyor. Sen ise realiter kötüsün ciddi kötü terbiyesiz insanları aşagılayan travmatik sorunlu bir kişiliksin.
    TRADERKemal,çok komiksin. Seni engellemiyorum. Senin yorumlarını arkası yarın skeçleri gibi heyecanla bekleyip okuyorum .kalabaliklarda karadeniz fıkraları gibi anlatıp gülüyoruz .tradersinya hadi bide sen paylaşım yap.hep yazılanlara eleştiri yapacağına. Ytd

5. Orta vadeli göstergeler son dönemde belirgin Sat sinyalleri vermeye başladı.Hisse kısa-orta vade hareketli ortalamalarının altında seyrediyor.

CCI, Satış Düşünülebilir, sat

MOM, Belirgin Sinyal Yok, -STO, Belirgin Sinyal Yok, -

RSI, Belirgin Sinyal Yok, -
    Teknik göstergelerdir asla yatırım tavsiyesi değildir bilgi amaçlı paylaştım herkese bol kazançlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Bırak bu numaraları realiter sen kaybedensin böyle titrek adamın bu piyasada sermayeyi sıfırlamasına ramak kalmıştır
    Laf ediyorum ama kartal41 içi dışı bir adam.dün açıkça çok doğru bir laf söyledi hisse saglam beklenti çok olunca yükü ağır oldu bu kadar çok yatırımcı varken hareket etmesi dökmeden gitmesi zor gibi.bu saatten sonra hisseden yatırımcıları uzak tutup yüreklere korku salıp bıkkınların dökülmesini sağlamak operasyon yapacak ekip için önceliktir diye düşünüyorum.
    Elimde hisse varken kimse girmesin diye hisseyi kötüleyemem bana uymaz ama yatırımcı ucuz kaldı diye aldıkça durum ortada.zor durum.
    Kartal41 kusura bakma yanlış anladık seni.

7.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Bırak bu numaraları realiter sen kaybedensin böyle titrek adamın bu piyasada sermayeyi sıfırlamasına ramak kalmıştır
    Laf ediyorum ama kartal41 içi dışı bir adam.dün açıkça çok doğru bir laf söyledi hisse saglam beklenti çok olunca yükü ağır oldu bu kadar çok yatırımcı varken hareket etmesi dökmeden gitmesi zor gibi.bu saatten sonra hisseden yatırımcıları uzak tutup yüreklere korku salıp bıkkınların dökülmesini sağlamak operasyon yapacak ekip için önceliktir diye düşünüyorum.
    Elimde hisse varken kimse girmesin diye hisseyi kötüleyemem bana uymaz ama yatırımcı ucuz kaldı diye aldıkça durum ortada.zor durum.
    Kartal41 kusura bakma yanlış anladık seni.
    kesin öyledir. "Aç tavuk rüyasında darı görürmüş. 2020 Dördüncü çeyreğinden buyana, Bu yorumların ne sonu vede siz en sonu olmayacaksınız. "Körler sağırlar birbirini ağırlar" misali.

Benim bütün amacım Sayının 40 (kırk'ın ) altına düşmemesi. 39 olursa performansım düşmüş sayılır.Devam salvolara devam.ytd

8. Realiter forumu okudum kopyala yapıştır için maydanozcu kamil ağbi ye kadar gittim.seni kimse sevmemiş dayı

Sayfa 290/616 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •