Sayfa 92/617 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 4931 madde; 729 - 736 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Arenanın yönü Emirhan kardeşiminde söylediği gibi 2021 4.çeyrek bilanço verileri vede 2022 1.çeyrek bilançosuyla belirginlik kazanacak.Arada gelecek pozitif haberlerde işin tuzu biberi olacak.
    Bize gereken biraz daha sabır.

2. Emirhan abi götürüyor bizi gitti yere :) sorpressa ile benim Emirhan abiye karşı zaafımız var seviyoruz Emirhan abiyi :)

3. Alışlar bayağı zayıf açıldı gerçi hiç belli olmuyor anında silip yazıyorlar tekrardan

4. İnfo hiç şaşırtmıyor. HSBC'den daha istikrarlı.

Yaklaşık 2 haftadır hemen hemen her gün aldı.

Seansın ilk 1 saatinde mutlaka 40-50 bin lot arası bir emir veriyor ve seans sonuna kadar da o emri yerinden kıpırdatmıyor. Alsa da almasa da o emir orada duruyor.

Eğer bugün HSBC yine alırsa seans sonuna doğru bayağı hareketli oluruz. Bu ara başka yüklü alım yapacak birileri gelirse de o da işin kreması olur.

5. Bu hissesinin tahtacısı İş bankası mı?

6.  Alıntı Originally Posted by Nazar Yazıyı Oku
    Bu hissesinin tahtacısı İş bankası mı?

Hocam ben burada tahtacı olduğunu sanmıyorum. Bunu defalarca da burada söyledim.

Tahtacı olsa , herkese bu kadar top oynama alanı açmazdı. Hem Perea , hem HSBC , hem fonlar aynı adam değilse , bunların dışında da tahtacı olamaz bu tahtada.

İş yatırım Perea'dan sonra en fazla mala sahip aracı kurum. Ama hissenin bölündüğü 6 temmuz 2021'den bugüne kadar takas değişimine bakarsanız , İş yatırımın elindeki malın sadece %10'unu sattığını görürsünüz. Yani Pereanın 3,4 milyon , HSBC'nin 1,2 milyon , yatırım fonlarının 700 bin lot aldığı bir yerde İş yatırımın 6 ayda elindekinin sadece %10'unu satmış olması normal.

Perea varken kimse bu tahtayı ele geçirmeye cesaret edemez bence. İş yatırımda belki de 300-500 kişinin malı var. En büyük aracı kurumun en çok işlemi yapması kadar normal birşey olmaz.

7. Anladım abi teşekkür ederim. İş bankasını sürekli derinlikte görünce öyle düşündüm ben. Gerçi KY de çok işlem yaptığı bir banka

8. Küresel akıllı telefon sevkiyatı 2017den beri ilk kez artmış _blomberg kaynaklı yeni haber bizede etkisi olmuştur galiba

Sayfa 92/617 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •