Anlatýldýðýna göre hangi görevlerde bulunduðuna bakýlýrsa þaibelerle,hilelerle dolu karanlýk geçmiþinde yaptýðý usulsüz kanunsuz iþler nazari dikkate alýnýrsa nasýl bir tehlikeli hýrsýz,dolandýrýcý,soyguncu olduðunu insanlarýn hak ve hukuklarýný gasp ettiðini pekala anlamýþ oluruz..Bana yol arkadaþýný ve sana kimler destek veriyor kol kanat geriyor onlarý söyle sana kim olduðunu söyleyeyim..Müslüman bir insan,ülkesini seven bir insan Amerikalýlara TGRT'yi satýp Türkiye'yi sýrtýndan hançerlermi ..Adamlar Tgrt'yi satýn aldýlar o gün bu gün Türkiye'ye bu tv'den resmen her kötülüðü yapýyorlar ahlaki deðerlerimizi,örf ve adetlerimizi dahada önemli inançlarýmýzý yerle bir ettiler saygýn aile diye kýymetli müessese kalmadý artýk parça parça olduk vs.vb..bunlara kim sebep Enver oðlu Mücahit Ören yani o Türkiye 'de din tacirliði kisvesi altýnda kanunsuz,usulsüz iþler çevirip , hainlik yapýp sonrada vatandaþý olduðu ülkeye kaçan þahýs çaldýklarýný Allah yemeye nasip etmesin..Þimdilerde hala çalmaya,soyguna devam ediyor spk nezaretinde ve þefkatli gözetiminde..Ben bu konuda ne mi yapýyorum? Alçalan insanlarýn, yükselen deðerlerinden UZAK duruyorum...Devleti yönetenler,Spk,Bist,mücahit vb. hepsi ayný tavanýn balýklarý kimi kime þikayet edeceksin.. Allah biz mazlum ve maðdurlarýn ahýný Mücahit Ören'nin yanýna koymasýn , yanýma kar kaldý diye sevinmesin..inþallah..Adam marifetmiþ gibi birde gelmiþ burada iblisin çeteresini yayýnlýyor..Ytd..