Sayfa 41/993 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Forumdaşlar İş bankası özel bankacılık kullanan var mı? Limit ne kadar? Masrafsızlık tanımları nasıl?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. abbboovv bu CDS işi ne kadar su götürdü yaw

efendim brezilya da malum zenginler yüksek duvar jiletli tel koruma vs. anca yani.

mesela iffet i brezilya da affetmezler

3.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    CDS esasında bir risk barometresidir. ülkenin iflas riskini ölçer.. CDS arttıkça, iflas riski de artar..riskin artması demek, riskin gerçekleşme ihtimalini de artırır. ancak zamanı hakkında ya da olup olmayacağı hk bir fikir vermez..

ülkenin dış borcu arttıkça, buna mükabil rezervi eriyip, yerel para birimi dolar karşısında zayıfladıkça, ülkeden yabancı sermaye çıkışı oldukça vs.. CDS yükselir..

CDS fiyatlamasında şurası kırmızı çizgidir diyemeyiz.. bunu piyasa belirler..
    Yabancılar için risk primi var. Peki yerlilerin risk primi nasıl ölçülüyor ? 200 bin tl. TMSF garantisi dışında bir teminat yok sanırım.

Kim bilir? Belki CDS’i de önemsizleştirmeyi başarmışızdır.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abbboovv bu CDS işi ne kadar su götürdü yaw

efendim brezilya da malum zenginler yüksek duvar jiletli tel koruma vs. anca yani.

mesela iffet i brezilya da affetmezler
    Valla iffetli - iffetsiz benim için fark etmez. İsterse 40 kez isterse 1 kez öpülmüş mü , öpülmüş.... o kadar .... Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kim bilir? Belki CDS’i de önemsizleştirmeyi başarmışızdır.
    Başarmak deyince ; Ortaokul, lise vb. okul birincileri vardır. Bu çocuklar okullarında sivrilmişlerdir fakat yapılan merkezi sınavlarda nedense aynı başarıyı gösteremiyorlar. Aile başlıyor yaygaraya '' benim çocuğum şöyle çalışkandı, böyle başarılıydı. Sınav sistemi yanlış, hakkımız yendi vb. '' Türkiye de her konu bu şekilde başardıklarını sananlar aslında kendilerini ve çevrelerini kandırıyorlar.

7. Arkadaşın derdi bana yüksekten USD sattılar CDS MDS diyorsunuz ama kur artmıyor madem CDS bu kadar önemli kur yükselsin de bende 2 kar edeyim sanırım

8. Cds vücut ısısı gibi bir noktaya kadar dayanıyor etkisini görüyorsun ama 42 derece oldumu işte o zaman şitraze. Ha birde cds sebep mi sonuç mu. Bence sonuç göstergesi.

Sayfa 41/993 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •