Forumdaşlar İş bankası özel bankacılık kullanan var mı? Limit ne kadar? Masrafsızlık tanımları nasıl?
Forumdaşlar İş bankası özel bankacılık kullanan var mı? Limit ne kadar? Masrafsızlık tanımları nasıl?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
abbboovv bu CDS işi ne kadar su götürdü yaw
efendim brezilya da malum zenginler yüksek duvar jiletli tel koruma vs. anca yani.
mesela iffet i brezilya da affetmezler![]()
Kim bilir? Belki CDS’i de önemsizleştirmeyi başarmışızdır.
Başarmak deyince ; Ortaokul, lise vb. okul birincileri vardır. Bu çocuklar okullarında sivrilmişlerdir fakat yapılan merkezi sınavlarda nedense aynı başarıyı gösteremiyorlar. Aile başlıyor yaygaraya '' benim çocuğum şöyle çalışkandı, böyle başarılıydı. Sınav sistemi yanlış, hakkımız yendi vb. '' Türkiye de her konu bu şekilde başardıklarını sananlar aslında kendilerini ve çevrelerini kandırıyorlar.
Arkadaşın derdi bana yüksekten USD sattılar CDS MDS diyorsunuz ama kur artmıyor madem CDS bu kadar önemli kur yükselsin de bende 2 kar edeyim sanırım
Cds vücut ısısı gibi bir noktaya kadar dayanıyor etkisini görüyorsun ama 42 derece oldumu işte o zaman şitraze. Ha birde cds sebep mi sonuç mu. Bence sonuç göstergesi.
Yer İmleri