altına petrole ve doğalgaza bakın savaş mavaş yok
altına petrole ve doğalgaza bakın savaş mavaş yok
bir halt olacağı yok.
Amerika'nın kuklası bence bu adam. Biz çok konuştuk, biraz da sen konuş artık demişler.
Bugünde bayrağı bu arkadaşa teslim etmişler. Gördüğünüz üzere abd ile aynı ağızda konuşuyor ztn.
Abd vatandaşıyım aynı zamanda ben. Hayatımın en güzel yılları orda geçti, çok çok severim. Kalıcı olarak da yerleşmeyi düşünüyorum ama bu ortadoğu fetişinden vazgeçmesi lazım amerika'nın. Hakkaten yeter artık. Afganistan, Irak, Suriye, lübnan, kürt-türk gerginliği, şimdi rusya-ukrayna derken kaşımadığı konu yok ve sonu da gelmiyor. Bunlar bitincede başka bir yere el atacaklar. Gözüken o ki, ortadoğu asla rahat nefes alamaz...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Ben şöyle bakıyorum
önce bugün kapanış böyle olursa pozitif bakarım
günlük pasta çok önemsemem
haftalık önemserim ve excelde takıp ediyorum
aralık satışı ile beraber ciddi satış oldu
geçen hafta alım oldu
dün satış var idi
Bugün ciddi alım
kapanışta böyle olursa durum pozitif demektir.
Bu genel bakışım
Günlük olarak
Dün satış var idi
Aslında esas alım bence cuma ve dün oldu
pasta cuma notr
dün satış var gibi idi
Niye cuma ve dün alım yapıldı diyorum
çıkarken satan daha azdır
düşerken satan daha çoktur
ben öyle tahmin ediyorum
işte tam burada
taşeronlar devreye giriyor
baba kurumlar satarken
taşeron kurumlar alıyor
şimdi ise taşeronlar malı esas sahibine devr ediyor
böyle anlıyorum
devr etmeyide pozitif sayıyorum
yanı tahminim ve bakışım böyle
RUSYA'NIN AKDENİZ'DE YAPACAĞI TATBİKATA KATILACAK MIG-31K VE TU-22M3 SAVAŞ UÇAKLARI SURİYE'YE ULAŞTI
Çok teşekkürler ya, inanılmaz önemli bir bilgi. Herkes bunu merak ediyordu zaten. Acaba Rusların tatbikat mig leri Suriye'ye ulaştımı diye düşünmekten gözüne uyku girmeyenler vardı...
Şimdi de bu konuyu yakaladılar. Akdeniz tatbikatına kaç tane mig katılacak, sayısına kadar biliriz birazdan.
Rusya zaten Suriye'de. Orda çok büyük bir güç. Bölgeyide kontrol ediyor. Bugüne kadar bir çok tatbikatda yapmıştır bölgede. Bilmiyorum ama tahmin ediyorum. Ama şu an bu konuyu yine piyasaları kaşımak için kullanıyorlar.
Bakalım nereye bağlayacaklar bu tatbikat mevzusunu, heyecanla bekliyorum...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri