Sayfa 115/993 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İskender nasıl 12TL oluyormuş anlamadım, tüik fiyatları buradan alıyor herhal...

Ucuz’ yemek kuyruğu: Kuru fasulye 5, iskender 12 TL

Muğla’nın Marmaris ilçesinde her geçen gün daha da ağırlaşan hayat pahalılığında karnını doyurmak isteyen vatandaşlar ucuz yemek veren bir restoran önünde kuyruklar oluşturuyor. “Hacı’nın Yeri†adlı lokantada 3 çeşit yemek ve bir şişe su 20 TL’den satılıyor. En pahalı yemek ise 15 lira ile işkembe çorbası. İskender porsiyon 12 TL.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
    Bu lokanta ucuzluguyla unlu bir lokanta gitmeye firsatimiz olmadi

2. [QUOTE=MedwiG;5792129]
    Erdoğan: (İsrail Cumhurbaşkanı Herzogâ€â•un Türkiye ziyareti) Tabii bu ziyareti olumlu karşılıyoruz, inşallah uzun bir aradan sonra böyle bir adımın atılması Türkiye-İsrail ilişkileri açısından iyi olacaktır
    /QUOTE]

Timing is everything - zamanlama onlar için iyi, bizim için ise o kadar iyi değil.

Yatırım tavsiyesi değildir

uzun zamandır okuyordum da - çorbada tuzumuz olsun

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Reuters: Erdoğan biraz zaman kazandı ama…

İngiliz haber ajansı Reuters, Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler ve hükümetin hamlelerine ilişkin bir analiz yayımladı. Ajansa konuşan bir analist "Kur bir şekilde istikrarlı görünüyor ancak bu riskli bir denge ve bir anda kolayca tekrar değer kaybı görülebilir" dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...i-ama-6956760/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

At, eşşek eti felan çıkar bence. Veya yoğurda et koklatmıştır. Lan yoğurt bile 12 TL'den fazla tutar. Ne yapıyor bu adam...

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dışişleri bakanı Cavusoglu’nun korona virus testinin pozitif çıktı açıklandı
    Bu cavit olma muhabbetide moda olmaya başladı.

Erdoğan: Batıdaki merkez bankaları enflasyonları altı-yedi kat arttığı halde faiz indirimi yapmıyorlar, kendi ekonomik teorilerinde ısrar ediyorlar. Hamdolsun Türkiye ekonomi modeli olarak ifade ettiğimiz politikayla süreci tam tersine çevirmeyi başardık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Türkiye Avrupa'da vatandaşına en uygun fiyatlı elektriği sunan üçüncü ülke konumunda

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Enerji fiyatları son dönemde oldukça yükseldi ama bu sadece bize mahsus bir durum değil

Erdoğan: Türkiye bugün enerji konusunda elektrik yokluğunu değil fiyatını konuşuyorsa, bunu kurulu enerji gücüne borçludur

Erdoğan: Elbette canımızı yakan fiyat artışları var ama bunların hepsi geçicidir

Erdoğan: Dünya küçülürken bizim büyüdüğümüz , rekor kırdığımız bir dönemi geride bıraktık

Erdoğan: Tüm vatandaşlarımızı 'yastık altı altın düzenlemesine' davet ediyorum

Sayfa 115/993 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •