Sayfa 691/1001 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ben zaten bist özelinde değil, dow tarafında extra bir durum olacağını düşünüyorum. perşembe - cuma (en geç bu ay sonuna kadar)

ha olur olmaz yanılma payım fazla

belki de olur biste hiç yansımaz (mesela orası %5 eksi olur burası +0.5% olur)"yatırım tavsiyesi değildir"

2. Dow % 5 satarsa biz %10 satarız

İki robota bakar

3. Bizim pala sevdiği hisseleri alarak tutar endekisi her zamanki gibi
    Olan senin elindeki hisseye olur, şırıl şırıl
    Hamdım Piştim Yandım

4. Haritaya göre Donets nehri Don nehrini besliyor. Don ve Volga nehirleri ise Baltık-Karadeniz ve Hazar arasında ticari ulaşım yolu denmiş. Rusya Donets nehrinin havzasını kendi kontrolü altına almak da istiyor olabilir.

Dün Osmanlı'ya kadar gitti Putin bugün gerş adım atıp eski SSCB ülkeleri rahat etsin onları almayacağız demiş.

https://geography.name/don-river/

THE DON RIVER IS one of RUSSIA's major commercial rivers, which, connected to the VOLGA through the 65-mi (105-km) Volga-Don Canal, allows river traffic to sail from Russia's interior ports as far inland as MOSCOW to ports on the BLACK SEA and beyond to the MEDITERRANEAN. The Don River basin also includes its most important tributary, the Donets, which flows through the northeastern corner of the UKRAINE, the most industrially active region of that country, known for its coal and production of steel and heavy manufacturing machinery.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Vadeli artı bile kapatabilir
    Kim bilir

6. Conilerin gırnızı biraz pembeleştiği an bizimki saldırıyor, demek ki concişler yeşerse bizim ki fışkırtma yabcek, way arkadaş yok büüüle bişii
    Hamdım Piştim Yandım

7. arkadaşlar.... vadeli harbiden sığ.... 10 kontrat uzunu 2241.00 dan kapattım ve o andan itibaren vadeli yukarı döndü
    kapattım andan itibaren sürekli aldılar

8. 10 ceton çok kamil abi, bi deneyle sürekli gademeye dön
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 691/1001 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •