Sayfa 71/1007 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Viop XL

Harbiden bu ukraynalılarla ruslar aynı ırktanmış...
    Rusya yı abileri gibi görmüşler..
    Milyonlarca ukraynalı Rus bayrağıyla Rus ordusunu karşıladı. Güller verdi...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,134
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    BTC -5.5% piyasada gerginlik devam ediyor.
    Btc gerginlik parasıdır. Mal kaçırma, mal saklama, kara para aklama, saklama, depolama yeridir. Son aylarda bu saklama alanında deşifre olan kişiler yüzünden takip edilebilme sorgulaması yükseldi. Pek de güvenli olmadığı görüldü. Güvenliği arttırmak için özelikle rus laundry btc makinaları ön planda idi. Neyse ne demek istediğim anlaşılmıştır.

Öte yandan bir ukraynalı olsaydınız. Paranızı kriptoda tutuyor olsaydınız. Atm önünde kuyruk olmadan. Goggle drive gibi flash disk gibi yerlere kopyalanan bir kaç kb dosya ile ülke dışına cikablirdiniz.

Belkide ucuzlayan diğer ürünleri alabilmek için bozan vardır.

Belki de fed den yani bankalardan ucuz kredi çekenler ve btc ye girenler yeni faizler ile krediyi uzatmak istemiyorlardir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    şuna mı inanmamız isteniyor- bbva hem para batırıyor, hem de para batırdığı ülkede kalan yüzde 50 hisseyi satın almaya kalkıyor

bbva dışında majör bir ispanyol bankası/şirketi yok türkiyede, bahsedilen risk- TR exposure- garanti bank bilançosunun tamamı, bütün aktifler.. yani saçma sapan bi hesap..

bbva bir AB bankası, o yüzden bu satın alma için avrupa birliği SPKsından izin almak zorundaymış, şu anda top AB bürokrasisinde- beyzadelerin keyfinin yerine gelmesini bekliyor herkes ..
    İspanyol bankalarının Türkiye'deki risk pozisyonları İspanyol ekonomisinin %6'sı kadar, Fransa için bu %1.3, Almanya içinse %0.3.
    https://twitter.com/alperucok/status...61451751931915

Tam rakamı bulamadım ama bi ara 86 milyar EUR okumuştum..
    Harici garantiler, teminatlar, enerji sektörüne,müteahhitlere falan verilen krediler..
    Ne kadarı kapatıldı ,kapatılmadı? mevcut risk , rotatif mi dönüyor? bilemiyorum.. Bilen yazsın..

4. BTC için ab ve ABD den kısıtlama yada engelleme birşeyler gelecek. Binance tuş hesaplarını kapatmadı Ruslara kriptoyla rahat rahat açık kapı birakildi ağalar o kapıyı yakında kapatır olan kriptocu gençlere olur.

5. 7 ocak tarihli şu yazışma durumu özetliyor

https://www.bankingsupervision.europ...4404c6e.en.pdf

6. Fed e kadar bu tiyatro devam eder, Fed geçince de ateşkes imzalanır. Ta ki bi sonraki toplantıya kadar. ABD bunu 2016 dan beri yapıyor. Önce her hafta Kore lideri füze atıyordu. Sonra Çin ile ticaret savaşı, sonra covid . Şimdi de Rusya. Her tiyatro ortalama 2 sene ekmek yediriyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Putin: Yaptırımlar Rusya'ya savaş ilan etmek demek
    Rusya Devlet Başkanı Putin, bir ülkeden uçuşa yasak bölge koyma girişiminin askeri faaliyetlere doğrudan katılım olarak değerlendirileceğini belirterek, "Bize uygulanan yaptırımlar Rusya'ya savaş ilan etmek gibidir." ifadesini kullandı.

Savaş ilan ettiler hemde aşil tendomuna...
    Gördüğüm kadarıyla yağa 10 günde %20 zam gelmiş.
    Raflarda birden fazla satmıyoruz uyarısı var.
    Her gören bunu okuyup panik yapıyor.
    Her gelen raf yağlarında durup bir iki tane alıp marketten çıkıyor..
    Raflarda gedikler oluşuyor..
    Bunu gören istihkam erleri hızlıca depodan yağ tenekeleri getirip gedikleri kapatıyor..
    Paranız biter yağ bitmez naraları atıp cigara molasına çıkıyor

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 71/1007 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •