Sayfa 347/691 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Afrikalılara ayakkabı satmak Türklere ev satmaktan daha kolay artık ve borsada DERIM diye ayakkabı satan bir şirket var
    Hem 12 aylık bilanço karı da kötü geldi, yükseliş için tüm doneler hazır YTD

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aslında kiler gyo özelinde düşünmemek lazım.Para aklamanın en kolay yolu aslında emlak.Sen evi 10 milyona al tapuda bir milyon göster 9 milyon uyuşturucu parası legalize oluverir.Markalı konutlarda falan elbet bu olmaz ama aslında emlak piyasasına bu yolla giren bir para olabilir.
    Konumuz para aklamak değil. Var olan para için güvenli bir yer bulmak. Son günlerde Atatürk Havaalanı trafiği hiç olmadığı kadar artmış. Özel jetler...

Bugünkü görüşme talebi Putin'den gelmiş mesela ...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Neyse.. bu hesaplar Nasrettin hocanın alacaklısına evin önüne çalı dikeceğim çalı büyüyecek, geçen koyunların yünü bunlara takılacak ben de o yünleri toplayıp satıp senin borcunu ödeyeceğim demesine benziyor. Şirket zaten karlı Rus Oligarklara ihtiyaç yok, soru şu ki patron bu kazancı okus pokus deyip yatırımcısından kaçıracak mı yoksa paylaşacak mı? Bugüne kadar paylaştığı görülmedi, kendi topladığı lotları kara dönüştürürken onca enflasyon, onca artan hisse baskısına, onca zarara rağmen dayanabilenler zararlarının bir bölümünden kurtulacaklar ve belki biraz da kara geçecekler. Ama umarım bir daha ortalamalarından uzaklaşan patron hisselerinden uzak durmayı ancak tren hareket ettiğinde vagona atlamaları gerektiğini öğrenmiş olacaklar. YTD

4. Bugün ABD vadeliler, Asya her yer kırmızı.. Ateşkesin ilanı eksileri biraz toparladı. IMKB için zor bir gün olacak gibi.
    Hissede 0.85-0.90 aralığında işlemler olmasını beklerim. 0.85 in kırılmaması çok ama çok önemli. YTD

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Neyse.. bu hesaplar Nasrettin hocanın alacaklısına evin önüne çalı dikeceğim çalı büyüyecek, geçen koyunların yünü bunlara takılacak ben de o yünleri toplayıp satıp senin borcunu ödeyeceğim demesine benziyor. Şirket zaten karlı Rus Oligarklara ihtiyaç yok, soru şu ki patron bu kazancı okus pokus deyip yatırımcısından kaçıracak mı yoksa paylaşacak mı? Bugüne kadar paylaştığı görülmedi, kendi topladığı lotları kara dönüştürürken onca enflasyon, onca artan hisse baskısına, onca zarara rağmen dayanabilenler zararlarının bir bölümünden kurtulacaklar ve belki biraz da kara geçecekler. Ama umarım bir daha ortalamalarından uzaklaşan patron hisselerinden uzak durmayı ancak tren hareket ettiğinde vagona atlamaları gerektiğini öğrenmiş olacaklar. YTD
    Sayın tahminci analizlerinize 10 üzerinden 10👏👏👏🧿
    Sadece sorun trenin ne zaman hareket edeceğini doğru tahmin etmek.
    Tahmininizi paylaşırsanız intikamım katmerli olur belkide😂😂
    Patronlar 2011 yılından beri deniz oyak ve işden yaptı işlemleri.
    En son 2020 operasyonuda işden oldu.
    Ufak bir bilgi sadece

Hey allahım gene herkes borsa dersi verme peşinde ,ne diyeyim yanlış el oynadık kaybedenin lafı dinlenmez,doğaldır.

7. Sn. GP teşekkürler, hissede patron mutlaka bir gün yukarı yapacak orayı yakalamak amacındayım, Aralık sonu - Ocak sonu hissenin yatay bir hareketi var sonrasında hafif yukarı ve yeni bir dip yapmıştı. Beklentim 0.80- 0.90 aralığında bir müddet yatayda kalıp 1.00 civarına bir hareket başlatıp 0.85 altında yeni bir dip yapması yönünde. 0.90-1.00 arası trade etmeyi amaçlıyorum. Bu benim tahminim ama fiyata odaklıyım ona göre hareket edeceğim.YTD

8. Çoğu hissenin topiğinde hiç yazmam burada arkadaşlar ilgili diye yazıyorum yazılarım rahatsız ediyorsa gerçekten yazmam, amacım ders vermek olamaz zaten kendimi de o mertebede görmem. Sadece tecrübe paylaşımı diyelim benim de zarar da olup zarar kes yapamadığım hisseler var bir tek siz zararda değilsiniz. YTD.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hey allahım gene herkes borsa dersi verme peşinde ,ne diyeyim yanlış el oynadık kaybedenin lafı dinlenmez,doğaldır.

Sayfa 347/691 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •