Originally Posted by igitmez Sayın cefaks takas paylaşırmısınız lütfen aptala malum olurmuş, kendime söylüyorum, size değil
Originally Posted by cefaks aptala malum olurmuş, kendime söylüyorum, size değil Estağfurullah .Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Originally Posted by igitmez Estağfurullah .Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. takas atmamı bir arkadaş rica etmişti, tam atarken tesadüfen sizde istemiş oldunuz, bende latife yaptım. hayırlı kazançlar dilerim.
Arkadaşlar ne dersiniz.sattigima sevineyimni uzuleyimmi SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by starex Arkadaşlar ne dersiniz.sattigima sevineyimni uzuleyimmi SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. senin için ne farkeder
Originally Posted by cefaks takas atmamı bir arkadaş rica etmişti, tam atarken tesadüfen sizde istemiş oldunuz, bende latife yaptım. hayırlı kazançlar dilerim. Originally Posted by starex Arkadaşlar ne dersiniz.sattigima sevineyimni uzuleyimmi SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Suan için sevinebilirsin.2.24 den verdiğin malın 1 kısmını 2.20 den al şimdi
Originally Posted by starex Arkadaşlar ne dersiniz.sattigima sevineyimni uzuleyimmi SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bence bir kısmını geri almışsın dır Zaten
Forum Rules
Yer İmleri