Bugün gelsin artık haber... Bu kadar olmaz. Kisada beklenen haberler; bilanco, a1 halka arz , fabrika inşaatı, bedelsiz sermaye artırımı.. Bu haberler en geç 1 ay içinde gelecek inşallah..
Bugün gelsin artık haber... Bu kadar olmaz. Kisada beklenen haberler; bilanco, a1 halka arz , fabrika inşaatı, bedelsiz sermaye artırımı.. Bu haberler en geç 1 ay içinde gelecek inşallah..
Yine gelmedi, dalaginı seveyim senin.
Doğal tepkidir, insanın elinde husse varken yükselmesi i isteyip, sattığı zaman ise düşmesini beklemesi
Buna trade diyoruz. Bursa'nın kuralıdır.
Bir seviyedenn alıp , diğer seviyeden satmak. Bazen zarar bazen ise kar yazar.
Kar sizin zarar sizin. Kimseye niye sattın duyeneyuz, niye akdin da diyemeyiz.
Elinde hisse varken o hisseyi övene yada düşsün de alayım diye yerene kızmak gerek. Bu duygusal bir tepki. Yada heyecan.
Bu forumda yada diğer forumlarda spek yok. Spek buraya gelip yazmaz . Parası olan adam zaten bu tahtada değil, derin tahtada işlem yapar.
Artık birbirinizi spek diyerek kırmaktan vazgeçiniz.
Cümleten hayırlı bereketli kazançlar dilerim
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Bugün 13.40 iyi ariyke alanlar, 17.50 itibariyle trade etti
Bilanço muhtemelen seans kapanınca gelecek
Seans açılmadan gejseydi bilanço , muhteşem olurdu. Tabi iyiyse bilanço
Böyle bir iyilik yapar mı YK... Sanmıyorum
Bilanço gelince alttan sksnkar reakize ederse , hisse düşer mi?
Kuvvetli akım olmadı ki alttan.
Lakin, bilancodan sonra kuvvetli akım gelmezse, szbursry alanların satışı bile hissenin gevşemesine sebep olur
Bilanço gelirse iyi, 20.50 direncini denemesini bekliyorum.
Takasta elinde en yüklü hissemizi tutan yaklaşık 6 milyon lotu olan ky nin işyatirim ne zaman 3. Sıraya düşecek ?
Ziraat garanti ve vakif'in maki ne zaman yariyariya. Düşecek. ?
İşte anca o zaman bu hisse de ki müzmin düşüş sonlanır
Para girişi lazım , taze kan lazım hisseye... Bunun içinde sağlam haberler gerek, kazancı yatırımcı ile paylaşan YK gerek
2022 bilançosu da iyi gelecek RTA'nin. USD kur bu seviyede iken ve testler devam ettikçe, bilanço iyi olur
Yeni bur hikâye lazımm bize. Yeni bir masal lazım. Kit hikâyesi sona erdi şimdilik.
Tut ki enzim hikayesi patlattı.... Hisse 240 TL olur şahsi kanaatim. Kaç yildur milyonları gömdüler enzim ARGE çalışmasına
O enzim buraya gelecek....)))
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Alacakların en az tahsil edilmiş olsa , yıl sonu hesap kapatma bahanesiyle .???126 milyon alacak vardı en son.
Yurtdışı , bae Bahreyn Kuveyt Suudi Arabistan ile çalışmaya başladıysa yine, siyasi açmaz çözümünde?
Siemens vasıtası ile Avrupa, devletimiz vesilesiyle Afrika pazarına satış yaptı isek?
Türki cumhuriyetlerinde , Kafkas ülkelerinde satış yaptı isek
Kur nedeniyle çin den daha ucuza mal verme ihtimaliyle ihracat patlaması yaptı isek?
Yahutta hiçbir halt yiyemedik ve 135 milyonu öp başına koy
7. Hissim, 235 milyon lira gelir mi diye bana soruyor))
Yer İmleri