Sayfa 245/1007 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Viop XL

1. Whatsapp'ı engellemeyeceklermiş.

>>>>
    16.10: Rusya'da Facebook ve Instagram'ın bloke edilmesi ihtimali hararetle tartışılırken, yine Meta grubuna dahil WhatsApp'ın olası yaptırımdan etkilenmeyeceği yorumu yapıldı. RIA'ya konuşan bir kaynak, "Whatsapp bilgi yaymak için kullanılan bir mecra değil bir iletişim aracı olduğu için Meta'ya karşı alınan önlemlerden etkilenmeyecek" değerlendirmesini yaptı. Rusya'da 77 milyon Whatsapp kullanıcı olduğu belirtiliyor.

16.05: Nisan ayında düzenlenmesi planlanan Moskova Uluslararası Film Festivali, yılın ikinci yarısına ertelendi.

16.04: Alman yayın kuruluşları ARD ve ZDF, Rusya'daki faaliyetlerine kaldıkları yerden devam etme kararı aldıklarını duyurdu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Engelleyeceklermiş.

Karşı haber hemen geliyor.

Ortalık karışık.
    >>>>>
    16. 20: Rusya Duması İnformasyon Politikaları Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı Sergey Boyarsky, Instagram, WhatsApp, Facebook, Facebook Messenger gibi tüm Meta hizmetlerinin yakın gelecekte Rusya'da bloke edileceğini söyledi.

3. Alacağın olsun pala, bugün de fışkırtma yabmadın ya
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Rusya’ya bizi hedef gösteriyorlar resmen.
    Libyada adamların karşısındayız, suriyede karşısındayız. Ermenistanda rus silahları madara oldu. Adamların zaten karşısındayız. Hiç yanında olduğumuz oldu mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Libyada adamların karşısındayız, suriyede karşısındayız. Ermenistanda rus silahları madara oldu. Adamların zaten karşısındayız. Hiç yanında olduğumuz oldu mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Suriye'de onlar hava sahasını açmadan operasyon yapamıyoruz. Ermenistan'ta yeni nesil Rus silahı yok ve Rusya'nin onayı ile biz destekli Azerbaycan kısa sürede işi bitirdi. Pasinyan'a ders verildi.
    Ve şu an o bölgede kontrol noktalarında hangi ülkenin askeri devriye atıyor?

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Alacağın olsun pala, bugün de fışkırtma yabmadın ya
    du hele, acele etme..

askerliğimi kurmay onbaşı olarak erzurumda yapmıştım, kışla şehre 5 km uzakta şehir dışıydı, çarşı izninde bi belediye otobüsü gibi bi şeyle şehre giderdik, otobüs bilet için girişteki eleman -acele olalım" derdi..

kelimenin bu tür kullanımı beni irrite ederdi o vakit

7. TVF Halkbank ve Vakıfbanka nakit para vermemiştir, acaba dövize endeksli bono filan vermiş olabilir mi? Detay göremedim. Haftaya belli olur.

8. Az bişii fışkırttı, lönklerimi az bi kâr ilen kapattım.
    Pala ağlamıyana meme vermiyor, ağladık, harclığımızı çıkarttık.
    Hafta sonu flat takılcam
    Sitiresli bi hafta oldu
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi tatiller
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 245/1007 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz