Sayfa 387/691 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. 15 milyonu ky mi karşıladı?

2.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Ahlatçı işi abarttı.. dün tuzak kurmuşlar.. ellerini son 1 saatte belli etmişlerdi..
    Sn tahminci ortalamalara bakacak olursak, tezek yalamakla kalan borsacı fıkrası gibi olmuş, ne işlem hacmi yaratmışlar hani

3. 3.7 milyonu kaldın 28 şubattan bu yana aldığı.

4.  Alıntı Originally Posted by Avukat2020 Yazıyı Oku
    15 milyonu ky mi karşıladı?
    Birazını ben, ucundan acık

5. Daha önce de yazmıştım 3 TL ile hisseyi 10 kademe yükseltip 1 TL ile 6 kademe düşürüyorlar.. küfeleri piyasaya yüklüyorlar.. 3 günde elde ettikleri nakit istediklerinde tahtayı tavana kitlemeye yeter. Adamlar tahta yapıyor.. işleri bu.. fiyata, tahtacıya kızmak yerine ne yaptığına odaklanıp para kazanmaya çalışmak çok daha mantıklı..
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Daha önce de yazmıştım 3 TL ile hisseyi 10 kademe yükseltip 1 TL ile 6 kademe düşürüyorlar.. küfeleri piyasaya yüklüyorlar.. 3 günde elde ettikleri nakit istediklerinde tahtayı tavana kitlemeye yeter. Adamlar tahta yapıyor.. işleri bu.. fiyata, tahtacıya kızmak yerine ne yaptığına odaklanıp para kazanmaya çalışmak çok daha mantıklı..
    Kesinlikle.
    Rüzgara karşı işemek mümkün değil.
    Köpekbalıklarından bize ne kalırsa artık)
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

7. Elbette karşılıklı işlemleri dikkate aldığımızda tam bir hesap yapmak mümkün değil, ben şahsen günlük para giriş çıkışı dışında kurumların lot miktarları üzerinden strateji oluşturmuyorum, çoğu rakam tuzak amaçlı manipüle ediliyor.

Alıntı Originally Posted by Avukat2020 Yazıyı Oku
    3.7 milyonu kaldın 28 şubattan bu yana aldığı.

8. Ahlatçı tam gaz devam.. Gör de inanma İnsanın aklıyla oynuyorlar.. komikler aslında.. ama para onlarda..

Sayfa 387/691 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •