Originally Posted by
refaba
Ruslar kincidir ama kinini belli etmez,içlerinden en iyisi Lenin,oda çıkarı içindi kurtuluş savaşında,hani bana laf çatıyorya zat osman ağa torunu diye,o osmanağa kurtuluş savaşında 5000 kişilik 42-47 alayda ülkenin kurtulmasında en büyük faktördü,dedem yaveri,Atatürkünde korumasıydı,2 alaydan geriye 300 kişi geri gelebildi,osmanağa bize yardım etmedi diye Trabzonlular bize hala kızgın,trabzon,akçabat katliamı kırımdanda çok daha kötüydü,bolşevik isyanından sonra Osmanağa havza.batum arasında mekik dokudu,atatürk havzada osmanağa ile buluştu arkasını sağlama aldı,cumhuriyet kuruluşuna kdar atamızın korumalığını yaptı,hilafet,cumhuriyet kavgasında ilk şehit düşendi,vs ben herşeyi biliyorum,öyle kitap falan vız gelir bu konuda bana,bende çok okudum ve araştırdım,dedemin dibinde yaşadım 16 sene herşeyi bize söylerdi,kendiside rüştiyeliydi neyse,fazla uzatmanın gereği yok defalarca yazdım öceden,bu lavuk sadece kitaptan değil herşeyi gogleden bulup cevap veriyor,bırak yazsın,Atamıza bile Atatürk diyemiyor M.Kemal diyor,buda size kimden tanıdık geliyor ?,zaten Stalin yüzünden natoya girdik,rus bitmişti canlandıran ABD olmuştu ikinci dünya savaşından sonra,içinde karma türkte çoktur,kök atillaya kuzey hun imparatorluğuna dayanır,osmanlı rus savaşında türklerin birleşimi ile ruslara yenilmiştir osmanlı,orada mühüm bir hadise vardır,türklerin yada gücü kullanılmıştır,zaten osmanlı devşirmedir hepimiz biliyoruz,fatih haricindende hepsi bilime düşmandır sonuda ondan olmuştur...yönetim şeklinin savunsam bile,halkını ezen bir idareden insanlığa felaket getirir,yani işin özü bu savaş ABD-Rus savaşıdır,yani güç gösterisidir dnya paylaşımı meselesidir ikiside insanlık için çok kötü faktördür,savaş demek zaten cinayettir,cinayet işleyeninde sonu ölümdür,insanlık primatımsı varlıktır bu kabuktan kurtulması zordur bu nedenlrden.
Yer İmleri