Sayfa 85/709 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 5668 madde; 673 - 680 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Mr.Brown "artık yazmıyorum" dedin dayanamayıp yeniden yazıyorsun.Yorumlarino zaten birçoğumuz biliyor.Ancak Deva nin herneolursa olsun finansalları böyle giderse eninde sonunda bir star hisse olacağına inanan da çok,ben dahil.Hos olmayan senin Deva ile ilgili detaylı bilgi verenlerin tahtacinin reklamcisi olduğunu söylediğin saçmalıklar.

2. Geçen sene Deva 35 tl , Alarko 10 tl .Bugün Deva 29.50 Alarko 21 tl . Ve fiyatını gerçekçi bulmayıp kurulan cümle
    "Dünya çapında yaşanan ekonomik gelişmeler dikkate alınarak, başta küçük paydaşlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın
    menfaatlerinin korunması ve sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunmak amacıyla;"
    Deva nin Yatırımcı ilişkilerinin bana söylediği deva 3 lerden geldi 10 katı arttı biraz dinlenmesi gerekmez mi?
    Fiyatları piyasa belirliyor biz müdahale edemiyoruz.Bu yönetimde çok ciddi bir küçük yatırımcı sevmeyen bir durum var.Genel kurula gelip yönetim kurulu karşısında görüşlerinizi açıklamakta özgürsünüz dediler.

[IMG][/IMG]
    Liste 2021 ve 2022 de dev ilaç şirketlerinin pasife alınan ve Deva da eşdeğeri olan ilaçları var. Rivelime yi daha önce yazmıştım.Buna ek olarak karlılığımızı artıran pomalem ve imatis inde orjinallerinin 2021 yılı içerisinde pasife alındığını gördüm.Liste aslında uzun, buraya özet listeyi ekledim.

4. Kurlar böyle artmaya ve ilaç fiyatları da düşük kalmaya devam ederse yakında sağlık sistemi bulunamayan orijinal ilaç yerine eşdeğer ilaçlara yönelir. Deva bu pastadan nasıl pay alır bunu zamanla bilançolarda göreceğiz.

5. Yıllar itibarıyla net kar rakamları, son dönemde hisse fiyatına bir yansıması olmasa da kar rakamlardaki bu değişimlere bakarak 2022 karı ne olur?

2022 ------- ?
    2021 ---- 1.170
    2020 ------ 651
    2019 ------ 286

6. Genel Kurula katılmayı düşünen arkadaşlar var mı?
    Gündem maddeleri arasında fikir beyan edebileceğimiz ya da sorgulama yapabileceğimiz bir madde göremedim, konuşamayacaksak gitmenin de bir anlamı yok. Ya da gidip de ky dostu olmadıklarını orada da anlarsak her maddeye şerh...

Bu arada simplywall.st deki değerlemesi de oldukça yükselmiş...

Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz...
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

7. Geçen yıl 2300 ciro olmuştu bu sene iyi senaryoda %60 ciro artışı olsa yaklaşık 3700 ciro yapar . %34 net kar marjı yakalasa 1250 yapar tabi bu faaliyet karı olur . Finansman kısmı (+/-) drgistirir diye düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl faliyet karı 850 milyon civarında idi .
     Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Yıllar itibarıyla net kar rakamları, son dönemde hisse fiyatına bir yansıması olmasa da kar rakamlardaki bu değişimlere bakarak 2022 karı ne olur?

2022 ------- ?
    2021 ---- 1.170
    2020 ------ 651
    2019 ------ 286
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sayın @ugurkaptan orjinali mevcut fiyatlar nedeniyle mi gelmiyor Türkiye piyasasına. Eğer öyleyse deva da ekstra bir ciro artışı olabilir mi?
     Alıntı Originally Posted by ugurkaptan Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    Liste 2021 ve 2022 de dev ilaç şirketlerinin pasife alınan ve Deva da eşdeğeri olan ilaçları var. Rivelime yi daha önce yazmıştım.Buna ek olarak karlılığımızı artıran pomalem ve imatis inde orjinallerinin 2021 yılı içerisinde pasife alındığını gördüm.Liste aslında uzun, buraya özet listeyi ekledim.
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 85/709 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •