Sayfa 392/1007 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Viop XL

1. Bütüncül bir düşünce olmadığı için sürekli bir yerlerden sızıntı oluyor, havuz bir yerden dolarken başka yerden boşalıyor.

>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...i-uyari/262416

Bloomberg Kerim Karakaya'nın haberine göre, BDDK'dan bankalara gönderilen belgede, “Bazı yurt içi yerleşik firmalarımızın, yurt içi faiz ve yurt dışı faiz farkından arbitraj elde etme arzularında olabildikleri gözlemlenmektedir” denilirken, “Bu çerçevede bankalarımıza yönelen firma taleplerinin karşılanabilmesi hususunda, talebin nakit akışı ihtiyaçları için olduğuna dair kanaat getirilmesi gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı..
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Makas bayağı şeyoldu
    Belki biraz daha şeyolur

3. Bankaların işlemleri çok karşık, bazen oralarda açık noktalar olabiliyor.

>>>>

https://www.patronlardunyasi.com/hab...er-etti/262396

“HİSSE SENEDİ HESABINDAN PARA ÇEK MENÜSÜNDEN AKTARDIM”

26 Şubat günü hesaba mobil bankacılık sisteminden erişim yaptım. Hesabın bakiyesi sıfırdı. Para yoktu. Daha sonra ben yatırım hesabına baktım. Hisse senedi hesabından para çek yazan menüden, para çekmek istedim.

O kısma tıkladım. Miktar yazma kısmı çıktı. Oraya ben de kafama göre miktarlar yazdım. Her yazdığım para miktarı, mevduat hesabı kısmına geçti. Bu şekilde bu işlemi yaklaşık 60-70 kez tekrarladım. Her defasında talebim gerçekleşti.

Ben bu paralar ile aynı gün cep telefonu, otomobil almak için 300 bin TL havale yaptım. Ben parayı havale yaptıktan sonra hesaba bloke konduğu için parayı hesabına aktaramadı ve para geri bizim hesabımıza geldi. 40 bin TL’ye kadar ATM’lerden nakit çektim.

....
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    5 Yılda $bazında 5 katlayacak 5 hisse arıyorum.

1.ALGYO
    2.ISCTR
    3.SISE
    4. ?
    6- ?

Önerilerinize açığım.
    ALGYO 5 yılda dolar bazlı 5'e katlayacaksa anası alark ne yapacak? ?

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    2016 yılında ev sahiplerinin triplerinden bıkıp 20 bin lot erdemir ve devamında şişe klmsn vs satıp ev aldım.

onları satmayıp en kral kirada otursam evde sabah akşam yiyip içsem hiç iş yapmasam şimdi tertemiz milyonerdim

bu da böyle bir anımdır.
    Bizim öğretmen arkadaşta 100 bin lot Ereğli vardı, 2019 da 6.5 TL maliyetli,2020 ocakta 9.30 dan satınca ""of ne kâr yaptım be "" deyip sattı......şimdi hâlâ hayıflanıyor.......

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    ALGYO 5 yılda dolar bazlı 5'e katlayacaksa anası alark ne yapacak? ?
    Yavrular analarına göre katlanarak büyürler. Maalt ve kchol gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bütüncül bir düşünce olmadığı için sürekli bir yerlerden sızıntı oluyor, havuz bir yerden dolarken başka yerden boşalıyor.

>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...i-uyari/262416

Bloomberg Kerim Karakaya'nın haberine göre, BDDK'dan bankalara gönderilen belgede, �Bazı yurt içi yerleşik firmalarımızın, yurt içi faiz ve yurt dışı faiz farkından arbitraj elde etme arzularında olabildikleri gözlemlenmektedir� denilirken, �Bu çerçevede bankalarımıza yönelen firma taleplerinin karşılanabilmesi hususunda, talebin nakit akışı ihtiyaçları için olduğuna dair kanaat getirilmesi gerekmektedir� ifadeleri kullanıldı..
    Seçime kadar idare ettiler ettiler, sonrasında tarihte görülmemiş bir acı reçete gelecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yarından itibaren 2.400 TL kontrat...ona göre...normal zaten bekliyordum eli kulağındaydı...ben 2.500 TL olur diye düşünüyordum hatta...insaflı davranmışlar...zaten kimse kalmadı bir de kontrat fiyatını fazla arttırıp hepten kurutmayalım dediler herhalde...

Sayfa 392/1007 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •