Sayfa 981/1002 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Hala sallıyor dost olmayan

Herkes'den ruble talep etmeli.

.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    #BREAKING Russia will only accept rubles for gas deliveries to 'unfriendly countries', which include all EU members: Putin
    süper fikir..düşman ve küresel tehdit ilan ettikleri ülkenin parasını araki bıulasın olurmu ?
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Rusya ayçiçek yağı ihracatına kota getirmeye hazırlanıyor

Rusya Tarım Bakanı Dmitriy Patruşev, iç piyasada istikrarı korumak için ayçiçek yağı ihracatına kota getirmek istediklerini söyledi.

Patruşev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de katıldığı ve yaptırımların ardından Rus ekonomisindeki gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda konuştu.

Ülkedeki ayçiçek yağı stoklarıyla ilgili herhangi bir sorun olmadığını belirten Patruşev, "İç piyasada istikrarı korumak için ayçiçek yağı ve küspe ihracatına kota getirmek istiyoruz. İlgili teklifi Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanlığına sunduk." dedi.

Rusya hükümeti, 15 Mart'ta aldığı kararla, beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliği'ne ise tahıl ihracatını geçici olarak yasaklama kararı almıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Putin gaz icin sadece ruble odeme kabul edecegini soylemis AB ulkelere.
    Onaylanan listede Abd, ab, uk, kore(güney), japonya ve rusya ya yaptırım uygulayan 10-15 ülke daha var sanırım.

Bir önemi olduğu için değil, sadece ab olmadığını belirtmek için yazdım.

Kimsenin umrunda değil kanımca.
    Rusya hakettiği gibi sistemin dışına çıkarıldı bunun artık geri dönüşü de yok. Barbarlığa müsamaha gösterilmemesi gerekiyor.
    Rusya kendince abartılı güç gösterilerinde(radikal yaptırımlar, ukraynaya supersonic füze atışları gibi) bulunacaktır.
    Abartılı yapılan güç gösterisi güçsüzlüğün göstergesidir.

Selamlar

Evet dedigin gibi. Ben kisalttim. Dun Almanya Katar ile gaz anlasmasi imzalamis. Bence gaza da yaptirimlar gelecek yakinda, Almanya hep blokluyordu bunu.

Burada Homo Sovieticus hakkinda bir video var Finlandiyali Gizli Servis uyesi tarafindan. Inglizce altyazili, uzun, ama Rusya'yi ve Putin'i anlamaya yardimci oluyor. Turkiye'de yapilanlarin da aynisi. Demistim daha once bunlarin hepsi ayni Diktator 101 el kitapcigindan diye.

https://youtu.be/kF9KretXqJw

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bayramda bir tepsi baklava al gel, Barışalım.;-)))
    Tamman kar_adam kardesim. Yahu saka yapiyorum, seni sahalara indirmeye calisiyordum, cok sessiz kaldin Putin'in koseye sikistirilinca.

ABD'de cok baski yapilmaya basladi mudahale edilsin diye. NATO karismak istemiyorsa Ukranya'ya nukleer bombalarini Rusya'ya vermesi karsiliginda 1994'de toprak butunlugu garantisini veren bizdik (ABD, UK), karismak zorundayiz diyorlar. Baltik ulkeleri ve Polonya da baski yapiyor.

Bence yarinki NATO toplantisindan birseyler cikacak. Bu krazeeee bizi de cekecek bu isin icine.

Vay mına şaka mı lan bu, Allah'ın ıspanağı...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 981/1002 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •