Sayfa 546/993 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Kavcıoğlu:
    - Cari işlemler dengesinde enerji fiyatlarından kaynaklanan riskler yakından takip ediliyor
    - KDV indirimi ve kademeli tarifenin enerji fiyatlarını dengeleyeceğini düşünüyoruz
    - Enerji kalemi dışında üretici fiyatı tüketici fiyatına yansıdı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kavcıoğlu:
    - Son dönemde ÜFE-TÜFE makası ham verilerin ima ettiğinden daha düşük
    - Cari denge beklentilerindeki sapma enerji fiyatından kaynaklı
    - Yüksek frekanslı veriler ilk çeyrekte de büyümenin güçlü olduğunu gösteriyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kavcıoğlu: Rezervlerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz

kavcıoğlu: Rezerv stratejimizi son aylarda çeşitlendirdirdik

TCMB/Duman: enflasyon dışsal ve geçici faktörlerden yükseliyor, yıl sonuna doğru azlacak, seneye tek haneye yakınsayacak-Bloomberg HT

Türkiye nin et stoku azalıyor, kırmızı ete en az yüzde 30 zam gelecek

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...elecek-1918842

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Econfin NIBAS 10.60 oldu 9'dan,bilmem bulaştınızmı ?

İşc 9 cıvarındaydı,buda onun fiatındaydı,şu an buda 10.60,yani işc 10 üstüne atması için bir fırın ekmek yemesi lazım,yani 1 sene bekleyeceğine,bunda 1 ay bekle yeter...ytd.
    iyi yakalıyorsun. arada gene böyle şeyleri havadan sudan sohbet içinde çıtlat bari. al sat demeden yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde , öylesine fikirlerini üfür
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    iyi yakalıyorsun. arada gene böyle şeyleri havadan sudan sohbet içinde çıtlat bari. al sat demeden yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde , öylesine fikirlerini üfür
    Selamın aleyküm

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 546/993 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •