Sayfa 1006/1019 İlkİlk ... 6506906956996100410051006100710081016 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 8,041 - 8,048 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    BU işlemlerden daha sonra ektra (gelir vs) vergi, spotaj çıkmıyor mu?
    Hayır, hisse senedi ve viop (senet kontratı) kazançlarında vergi stopaj vb yok.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sn pilavli ,bende 100 bin TL gibi rakamla yapıyorum .1 milyonla yapılırsa bir risk olur mu
    Benim de miktar benzer, 100-200 bin arası para piyasası fonunda duran para vardı orda bir şey getirmiyor, aralıktan beri böyle değerlendiriyorum. Miktar yükselince bazı kontratlarda derinlik yoksa alış satış fiyatında marj açılabilir, yedire yedire işlem yaparsanız sorun olacağını sanmıyorum. Bir de temettü veya hisse bölünmesi kararlarını takip etmek lazım aradaki fark ondan kaynaklanıyor olabilir tarih denk geliyorsa hesabı doğru yapmak lazım. Bankaların bu ara temettü ödemeleri var mesela.
    Ben birkaç banka kontratını ancak takip edebiliyorum, akbankta da %40 civarına denk getiri var bir iki gündür, isgyo daha iyi olunca buna yatırdım bu ay.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bugün kıvırcık salata 17 TL.ydi markette.
    Saydım yaprağı 1 TL.ye geliyor.
    Forum yine ağlama duvarına dönmüş, bir gözyaşı da benden olsun.
    Herkes ot fiyatından şikayetçi et fiyatları da yürüdü gitti et yiyen yok mu kimse yazmıyor?
    Çocuğun okulunun yanında bim var, beklerken girdim, bilinmedik markalardan tavuk göğsü 50, hindi göğsü 64, kırmızı parça etler 120'den başlıyor. Bim burası yani ucuzdur fiyatları onlar da böyle. Tavuk göğsü dediğin ucuz bir şeydi ne ara 50 lira oldu kilosu anlamadım.
    En ucuz hayvansal protein yumurta kaldı sanırım kilo maliyeti olarak.
    Üç güne süt ve ürünlerine de dağ gibi zam geliyor.

Çocuklara yazık gerçekten, çok kişi alamaz bunları kolay kolay, çocuğuna bunları alamamak ne kadar acı birşey.

Benim yazlik komsu hollanda da kendi ozel isini yapiyo aylik 20bin eur diyordu kazanc icin....
    yilda bi ay bizim ulkeye gelip evde takiliyo cevreyi geziyo filan.......

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Gezme isi hakinda yazdiklariniza katilirim. Vizyon ve zevk ile ilgili bir seydir.
    Pek bir sey yazmak istemiyorum ama, bazen gercekten fantastik yorumlar oluyor acikcasi.
    Ancak alisveris yapip 3,5 saat tartisma, bayagi fantazi lazim bu cümle icin
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Simdi oldu hak yerini buldu...

Makarna yesinler poskivit filan yesinler aman.....

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yok onlar da yasamayarak, aclik cekerek, cocuklarina iyi bir egitim verilmeyerek, issiz kalarak bir sekilde oduyorlar...

Syg,

Sayin Dudu, ev mustakil ise tavuk alsaniz 3-5 tane demistim onu gormemistiniz, ben yazlik evin cevresinde gecen sene salatalik yetistirdim miss gibi oldu, imkan var sa yapabilirsiniz
    Carsi pazar malina bes on basar lezzeti, su ara balkon saksi da maydanoz yapiyorum yumurta ile efso oluyo z kusagi agzi ile hehe

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de bugun 1kg salkim soyledim Migros'dan ve hayatimin en pahali domatisi geldi kilosu 30 TL den...
    Bitmis melmeket bitmis...
    Bruksel lahanasi kilo 21.90
    Brokoli kilo 29.90
    Yaza inmez bu fiyatlar..
    Kimse beklemesin....
    Syg,

Gecerken karsida bi lamba oluyo orda sari renk yaniyo benim gectigim yerlerde, aslinda yesil daha iyi oluyo guven veriyor, ters istikamette ise tepeden okuyo hic bisi olmuyo tabe, anca cep uygulama dan bakilabilir yada arada email ile gecis bedellerine bakarim ben...

Merak etmeyin plaka foto ceker onlari sinirda operler heralde...

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    tıkır tıkır çalışan ogs yi iptal ettirip, hgs aldım....

gişelerden geçişte hiç bip sesi çıkmıyor....yada ben doğru düzgün takamadım, bilmiyorum....
    ay sonu mail gelecek, dikkatli kontrol etmek gerekiyor....

yabancı plakalı araçlar, gişe olmayan köprüden geçerken nasıl ödeme yapıyolar hep merak etmişimdir....gümrükten geçerken parasını alırlar umarım....

91gunde yuzde 4.25ten cok girdiginiz yani sectiginiz kur
    artarsa extra niz var (%17+)
    artmaz ise sadece net (%17) oraninda paraniz olacaktir...

HEDEF (bunu gecerse %17+ olacak)
    usd 17,38
    eur 19,03
    bgp 22,84

Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir sorum olucaktı size, kur korumalı mevduata diyelim 100 bin yatırdık 91 gün 17’den vade sonunda kurda hareket olmazsa 4238 TL alıcaz ama kur 15’ten 16’ya çıkarsa biz toplam ne alıyoruz yanıtlayan olursa sevinirim tşk

Sekiz gunde MK yuzde 70+ getiren NJY fon var onu da alabilirdiniz...

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ne kadar boşta para varsa yatırdım bir aylığına..

Sayfa 1006/1019 İlkİlk ... 6506906956996100410051006100710081016 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •