Bugün bir şirket sahibi çıktı BBHT'ye ben bakmıyorum fiyata dedi, biz de inandık.
Geçen yıl da biri çıkmıştı, ben kim alıyor kim satıyor bilmiyorum demişti, kardeşi alıp satıyormuş, haberler çıkmıştı.
Zamanında Kav Kibrit vardı skandal olmuştu.
Bugün bir şirket sahibi çıktı BBHT'ye ben bakmıyorum fiyata dedi, biz de inandık.
Geçen yıl da biri çıkmıştı, ben kim alıyor kim satıyor bilmiyorum demişti, kardeşi alıp satıyormuş, haberler çıkmıştı.
Zamanında Kav Kibrit vardı skandal olmuştu.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Manüplasyona karışmamış 10 şirket bulamazsınız burada...
Büyük grup şirket patronları belki tenezzül etmez, onlarda da üst yöneticiler işi bitirir...
Otorite hiç birşey yapmaz, çalınan parayı kırışır...
Özellikle halka arzlarda hiçbir hisseye bulaşmayın, 2-3 yıl izleyin, düzenli temettü veriyorsa ilgilenin...
35 yıldır gördüğüm budur...
Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bence de otorite sorumlu.
Hepimiz insanız, kolay para suç gibi gelmiyor belki. Genelde yöneticiler ve küçük şirketlerin patronları veya onların yakınları bu işlere giriyordur. Bir de içeriden bilgi alan büyük spekülatörler olabilir. Bir seferinde bir şirkette bir çalışanı işten atmışlar, olup biteni bir aracı kuruma aktarıyormuş demişlerdi.
Gerçekten doymuş zenginler için itibar her şeyden önemli, ufak tefek şeylere bulaşmıyorlardır.
Şimdiki sistem sakat, sürdürülebilir değil.
Evde de bazen duvardan gelen sesler ile de tartışıyorum bu konuyu ama günlük işlerde yardımları oluyor, ocağı kapat, anahtarı unuttun, onu öyle yapma vs.
Aslen gaipten gelen seslere bile bakılmaması lazım, şimdi telefonlarda akıllı asistanlar oluyor, onlar da akıl veriyor.
Tüm müslümanların Ramazan ayı mübarek olsun.Allah nicelerine sağlık-mutlulukla erişmeyi nasip etsin.
Yer İmleri