Sayfa 541/1007 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Viop XL

1. Bugün bir şirket sahibi çıktı BBHT'ye ben bakmıyorum fiyata dedi, biz de inandık.

Geçen yıl da biri çıkmıştı, ben kim alıyor kim satıyor bilmiyorum demişti, kardeşi alıp satıyormuş, haberler çıkmıştı.

Zamanında Kav Kibrit vardı skandal olmuştu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT'de Nuri Sevgen, TTKOM temettü kararından önce ve BBVA haberinden önce vadeli piyasayı etkilediğini gördük deyip serzenişte bulundu. Önce fiyat oynuyor sonra haber geliyor.

Normalde SPK'ya bildirmesi gerekir.

Bugün bir şirket sahibi çıktı BBHT'ye ben bakmıyorum fiyata dedi, biz de inandık.

Geçen yıl da biri çıkmıştı, ben kim alıyor kim satıyor bilmiyorum demişti, kardeşi alıp satıyormuş, haberler çıkmıştı.

Zamanında Kav Kibrit vardı skandal olmuştu.

Manüplasyona karışmamış 10 şirket bulamazsınız burada...

Büyük grup şirket patronları belki tenezzül etmez, onlarda da üst yöneticiler işi bitirir...

Otorite hiç birşey yapmaz, çalınan parayı kırışır...

Özellikle halka arzlarda hiçbir hisseye bulaşmayın, 2-3 yıl izleyin, düzenli temettü veriyorsa ilgilenin...

35 yıldır gördüğüm budur...
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by kiraz Yazıyı Oku
    Manüplasyona karışmamış 10 şirket bulamazsınız burada...

Büyük grup şirket patronları belki tenezzül etmez, onlarda da üst yöneticiler işi bitirir...

Otorite hiç birşey yapmaz, çalınan parayı kırışır...

Özellikle halka arzlarda hiçbir hisseye bulaşmayın, 2-3 yıl izleyin, düzenli temettü veriyorsa ilgilenin...

35 yıldır gördüğüm budur...

Borsa dolandırıcılarını ve ailelerini sosyal medyadan izleyin, alayı Ferrari ile geziyor...

Otorite göz yummazsa mümkün değil...

Hepsi elini kolunu sallayarak geziyor...

Bu kadarı anca kabile devletlerinde olur...

Gelişmiş ekonomilerde büyük suç, olsa da münferit...

4. Bence de otorite sorumlu.

Hepimiz insanız, kolay para suç gibi gelmiyor belki. Genelde yöneticiler ve küçük şirketlerin patronları veya onların yakınları bu işlere giriyordur. Bir de içeriden bilgi alan büyük spekülatörler olabilir. Bir seferinde bir şirkette bir çalışanı işten atmışlar, olup biteni bir aracı kuruma aktarıyormuş demişlerdi.

Gerçekten doymuş zenginler için itibar her şeyden önemli, ufak tefek şeylere bulaşmıyorlardır.

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
    Bence de otorite sorumlu.

Hepimiz insanız, kolay para suç gibi gelmiyor belki. Genelde yöneticiler ve küçük şirketlerin patronları veya onların yakınları bu işlere giriyordur. Bir de içeriden bilgi alan büyük spekülatörler olabilir. Bir seferinde bir şirkette bir çalışanı işten atmışlar, olup biteni bir aracı kuruma aktarıyormuş demişlerdi.

Gerçekten doymuş zenginler için itibar her şeyden önemli, ufak tefek şeylere bulaşmıyorlardır.

Spekülasyon suç değil zaten (beklentiyi satın alma), burdakilerin yarısı bu şekilde...

Sorun, MANÜPLASYON (DOLANDIRICILIK) ve HIRSIZLIK...

Paylaşmadan bunlara göz yumulmaz... PUDRA ŞEKERİ kuralları işler...

6. Şimdiki sistem sakat, sürdürülebilir değil.

Evde de bazen duvardan gelen sesler ile de tartışıyorum bu konuyu ama günlük işlerde yardımları oluyor, ocağı kapat, anahtarı unuttun, onu öyle yapma vs.

Aslen gaipten gelen seslere bile bakılmaması lazım, şimdi telefonlarda akıllı asistanlar oluyor, onlar da akıl veriyor.

SPOT kapanış,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tüm müslümanların Ramazan ayı mübarek olsun.Allah nicelerine sağlık-mutlulukla erişmeyi nasip etsin.

Sayfa 541/1007 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •