-
Bugün iþim gücüm çok. Bir daha uðrayamam. Ama patron bir baksa hisse fiyatina þirketin degerine bence utanýlacak bir noktadayýz. Zaten 2 yýldýr hemen hemen bütün hisseler çok deðer kazandý 3-5 i hariç. Ama bu süre zarfýnda karýný patlatan þirketin buralarda olmamasý gerekiyor. Az önce sayýn külyutar in yazdýðý nakitlerden bir kýsmý ile geri alým yapmasý lazým. Hatta bu geri alimin üst sýkalasýný 24 liranýn yüzde 60 fazlasýna denk gelen 39-40 a kadar çekmesi lazým. Zaten 24 den gülere aldirmisti. Artý yýllýk enflasyon bence gayet normal. Ama yaparmi hiç zannetmiyorum. Ancak kaybolan güvenin böyle onarilabilecegini düþünüyorum.
Aksi halde bedelsiz vereceðini bildiren , ortak olduðu grup þirketlerinden biri halka hazýrlanan ve kasasinda nakiti varlýklarý yaptýðý kar ile rekorlar kýran þirketin yüzüne benim gibi maldan (kendime söylüyorum lütfen bu konuda kimseyle tartýþmak istemiyorum) baþka hiç kimse bakmaz.
Ne malmýþým ki bula bula bunu buldum ve hala satmiyorum. Hani bir laf var ya azdan az çoktan çok gider. Ýnþallah öyledir sabrimla kazanýrým öyleyse ama ya öyle deðilse.......
Temennimiz herkes zararsýz ayrýlsýn. Bakalým mevlam ne eylerse güzel eyler
M2101K9AG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri