Sayfa 283/505 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Dirençler 16.25 - 16.70 - 17,42 - 18.73 - 19,41 - 20,61

20.61 en önemli direnç... Aşılirsa ve 3 gün üzerinde kalırsa, onu açık...

Destekler 15.70 ve 15.53... kırılırsa kar 15.30... ve o da kırılırsa, naneyi yeriz Gibi ...

Beklentim, 200 günlük ortalama olan 20.60 civarlarina bir hareketlenme yaşaması... Yahutta 15. Civarlarında yataya girip haber beklemek

Corona bitti, artık işlem hacmi dip

17 milyon lira yıllık kâr yazdığı günlere döndü hacim. Bu kadarı da çok abartı ve insafsızca

100 adet satışa kademe düşüyor .. yani 1600 liralık satışa 100 bin TL değer kaybediyor defter değerimiz.

Bugün yarın fon alışı beklerim tahtada. , Genel kurul 11 Nisan'da sanırım. Onun beklentisi bile alınmıyor. Kurulda supruz bir karar alınması beklenmiyor çünkü. En güzel havada bile düşen bir hisse. En güzel haberde bile tepkisiz kakan bir hisse olunca, kimsenin ilgisini çekmiyor tahta.şöyle Agresif bir yükseliş yapsa, zaten günlükçü mezarlığı oluyor hisse.

İzleyelim bakalım, demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

Hisse düşerse Zarar yazan büyük yatırımcı yok demek ki , bu sebeple destekler bomboş. Tahtada ki Ky nin zaten gücü yok , artık tükendik ortalama çekmekten

Gazeteye ilan mi versek, 1 kg şeker fiyatına şeker gibi hisse.. misali.

)))
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. Bugün işim gücüm çok. Bir daha uğrayamam. Ama patron bir baksa hisse fiyatina şirketin degerine bence utanılacak bir noktadayız. Zaten 2 yıldır hemen hemen bütün hisseler çok değer kazandı 3-5 i hariç. Ama bu süre zarfında karını patlatan şirketin buralarda olmaması gerekiyor. Az önce sayın külyutar in yazdığı nakitlerden bir kısmı ile geri alım yapması lazım. Hatta bu geri alimin üst sıkalasını 24 liranın yüzde 60 fazlasına denk gelen 39-40 a kadar çekmesi lazım. Zaten 24 den gülere aldirmisti. Artı yıllık enflasyon bence gayet normal. Ama yaparmi hiç zannetmiyorum. Ancak kaybolan güvenin böyle onarilabilecegini düşünüyorum.
    Aksi halde bedelsiz vereceğini bildiren , ortak olduğu grup şirketlerinden biri halka hazırlanan ve kasasinda nakiti varlıkları yaptığı kar ile rekorlar kıran şirketin yüzüne benim gibi maldan (kendime söylüyorum lütfen bu konuda kimseyle tartışmak istemiyorum) başka hiç kimse bakmaz.
    Ne malmışım ki bula bula bunu buldum ve hala satmiyorum. Hani bir laf var ya azdan az çoktan çok gider. İnşallah öyledir sabrimla kazanırım öyleyse ama ya öyle değilse.......
    Temennimiz herkes zararsız ayrılsın. Bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nane isine 60 kuruş kaldı.
    Ne adi sirketmis ... Colugumuzun, çocuğumuzun rızkını çalıyorlar.
    Allah bunları bildiği gibi yapsin. Önce kendinden, sonra sevdiklerinden....
    ytd
     Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Dirençler 16.25 - 16.70 - 17,42 - 18.73 - 19,41 - 20,61

20.61 en önemli direnç... Aşılirsa ve 3 gün üzerinde kalırsa, onu açık...

Destekler 15.70 ve 15.53... kırılırsa kar 15.30... ve o da kırılırsa, naneyi yeriz Gibi ...

Beklentim, 200 günlük ortalama olan 20.60 civarlarina bir hareketlenme yaşaması... Yahutta 15. Civarlarında yataya girip haber beklemek

Corona bitti, artık işlem hacmi dip

17 milyon lira yıllık kâr yazdığı günlere döndü hacim. Bu kadarı da çok abartı ve insafsızca

100 adet satışa kademe düşüyor .. yani 1600 liralık satışa 100 bin TL değer kaybediyor defter değerimiz.

Bugün yarın fon alışı beklerim tahtada. , Genel kurul 11 Nisan'da sanırım. Onun beklentisi bile alınmıyor. Kurulda supruz bir karar alınması beklenmiyor çünkü. En güzel havada bile düşen bir hisse. En güzel haberde bile tepkisiz kakan bir hisse olunca, kimsenin ilgisini çekmiyor tahta.şöyle Agresif bir yükseliş yapsa, zaten günlükçü mezarlığı oluyor hisse.

İzleyelim bakalım, demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

Hisse düşerse Zarar yazan büyük yatırımcı yok demek ki , bu sebeple destekler bomboş. Tahtada ki Ky nin zaten gücü yok , artık tükendik ortalama çekmekten

Gazeteye ilan mi versek, 1 kg şeker fiyatına şeker gibi hisse.. misali.

)))
    SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Murat Güler sizce Genel kurula gelecek mi ? Sadece şu sorunun cevabını bekliyorum ; Rtqlbin kasasında net 160 milyona yakın bir para var , bu para ile yatırımcıya temettü vermeyeceğim dedi, peki bu Parayı ne yapacaklar? Kurula gidenler bunu sorabilir mi ?

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Murat Güler sizce Genel kurula gelecek mi ? Sadece şu sorunun cevabını bekliyorum ; Rtqlbin kasasında net 160 milyona yakın bir para var , bu para ile yatırımcıya temettü vermeyeceğim dedi, peki bu Parayı ne yapacaklar? Kurula gidenler bunu sorabilir mi ?
    Gel beraber sorak , hem şu atışma işlerini konusuruz orda karşılıklı

6.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Gel beraber sorak , hem şu atışma işlerini konusuruz orda karşılıklı
    Gelirsem döversın sen benı, hem paramı kaybetmış olurum hem de dayak yemiş olurum..

7. 160 milyon liranın 125 milyonu vadeli mevduatta
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

8.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Gelirsem döversın sen benı, hem paramı kaybetmış olurum hem de dayak yemiş olurum..
    Sacmalama , Muro varken seninle ne derdim olsun

Aynı suda yüzen geminin mürettebatıyız sende bende bro

Sayfa 283/505 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •