Sayfa 95/1122 İlkİlk ... 458593949596971051451955951095 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    İşin içinde viop varsa "risksiz" kelimesini kullanmak hatalıdır! Ben anlatmaktan yoruldum, pes ettim:-)

Herkes teminat tamamlarım diyor:-) gundwane nin kulakları çınlasın, anlaşılan herkesten para fışkırıyor:-)
    Artı bu işleme arbitraj dendi ..viop deyip konuyu saptirmayin .ben vioptan zerre kadar anlamam ..ama viopta açığa satışı var kaldıraci var carti var curtu var...viop tabi ki riskli işimde olmaz......ama sizin Twitter den""' oo gorucem ben garandan dan yüzde ,40 mevduat karşılığı garanti getirenleri '''' yazı alintilarini buraya attığınızi unutmadık .

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Artı bu işleme arbitraj dendi ..viop deyip konuyu saptirmayin .ben vioptan zerre kadar anlamam ..ama viopta açığa satışı var kaldıraci var carti var curtu var...viop tabi ki riskli işimde olmaz......ama sizin Twitter den""' oo gorucem ben garandan dan yüzde ,40 mevduat karşılığı garanti getirenleri '''' yazı alintilarini buraya attığınızi unutmadık .
    Arbitraj işleminde iki bacak var:-)

1. Hisse senedi alıyorsun
    2. Viop kontratını satıyorsun

Vallahi yoruldum, billahi yoruldum.

Sen bildiğin gibi yap arkadaşım. Yazdıklarımı dahi anlamıyorsun.

Allah yolunu açık etsin...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Arbitraj işlemi bu kadar risksiz olsaydı, aracı kurum çalışanları mevduat sayfasında arbitraj fonu reklamı yaparmıydı?

Neyse bana ne :-) herkes bildiği gibi yapsın...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. az çorba gibi az riskli denmek istendi galüba

5. Viop sayfasında arbitraj muhabbeti yapılır ya da arbitraj fırsatları yazılırsa ağzımı açmam, çünkü viop sayfasında yazan insanlar bu işlemlerde daha bilinçli ve tecrübeli.

Mevduat sayfasında arbitraj reklamı yapılınca kötü niyet ararım.

İlla ki arbitraj yapmak ya da bu konuda fikrinizi yazmak istiyorsanız, arbitraj sayfasında / topiğinde yazınızı yazın. Güzel bilgiler paylaşılıyor, bende yeni şeyler öğreniyorum.

6. Bilmediğiniz işlere bulaşmayın.

ytd

Arbitraj konusuna gelirsek, herkesin ulaşabildiği bu piyasalarda böyle fark oluşabilmesi ilginç... bir riski yoksa değerlendirmekten zarar gelmez. Ben vadeli işlemler konusuna hakim değilim, ilgimi de çekmiyor.

Hayatımda bir kere arbitraj yapıp sağlam para kaldırdım o da btctürk yayına geçtiği ilk birkaç ayda oldu. Kredikartı ile yurtdışından btc alıp btctürk'ten bozuyordum Ne günlerdi be. Her 20bin tl geçişe 2000 tl para geliyordu banka hop noluyoz laaayn diye gece yarısında arayıncaya kadar sürdü keyfim

7. EUR/USD paritesi oldukça düştü, buradan bir tepkiye oynanır mı? ne dersiniz?

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Saglikli olani 2/3 yerli 1/3 yabanci..
    Oraya dogru gidiyoruz.
    Halkimiz tasarruf edebilmeli ve sermaye tabana yayilmali.
    Ideali budur.
    Olur mu bilmem.
    Bu gelir seviyesinde zor.
    Syg,

o senin dediğin gelişmiş ülkeler geçerli;

adamlar demokrasiyle ilgili sorunlarını çözmüş.
    hukuk ve insan hakları konusunda belli bir seviyeye gelmiş.
    en önemlisi ekonomik olarak sermaye sahibi
    ve cari fazla veren ülkeler.

biz ise kabile devletinden biraz haylice,
    meteliğe kurşun atan.
    bir avuç dolar için kapı kapı fellik fellik dolaşan.
    para için katilleri affeden.
    düşman ilan ettiklerimizle sırnaşan.

kasada para yok 5 cent'e muhtaç
    ekonomik olarak yönetilen değil savrulan bir ülkeyiz.

bizim gibi ülkeler için % 65 yabancı takası ideal olandır.

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 95/1122 İlkİlk ... 458593949596971051451955951095 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •