Sayfa 658/1007 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: Viop XL

1. Aracı kurumdan az önce msj geldi yarından itibaren kredi faiz oranları 500 baz puan artacak diye, sizce bu ne anlama gelir fikri olanlar paylaşırsa sevinirim, kredi faiz oranı zaten %34 .... durup dururken bu artış olması ilginç geldi bana
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Hisse senedi, döviz vs alımı için kredi açmayın denmişti. Orada belki BDDK kaçak buldu, kredili işlem yapanların hisselerini herife satması ve portföyü küçültmesi isteniyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Hisse senedi, döviz vs alımı için kredi açmayın denmişti. Orada belki BDDK kaçak buldu, kredili işlem yapanların hisselerini herife satması ve portföyü küçültmesi isteniyor olabilir.
    Anladım Sn. Ariston teşekkürler, ben bu BDDK uyarısını duymamıştım, bunlardan herşey beklenir...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

İlk tavan Saholden...

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    İlk tavan Saholden...
    dohol öğlenden beri tavanda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    gider mi elbette...ama bazen kenarda malsız oturmak lazım.

ne yapsak?
    tavandan ISGYO alıp ..sabah %5 kârla versek...

8. Belki ISGYO'yu BIST30 sokup sonra ufak ufak eritecek herif.

İş grubundan BIST30'da ISCTR ve SISE var, bir kaç hisse daha sokmak isteyebilir, TSKB çıkarılmıştı. Sigortaların hacmi az ve enflasyon döneminde pek tercih edilmeyen hisseler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 658/1007 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •