5 günlük repodan faydalanabilmesi için bugün satıp yarın alması lazım , onun için çok önemli o 5 günlük repo, o yüzden eksi kapatacaktır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5 günlük repodan faydalanabilmesi için bugün satıp yarın alması lazım , onun için çok önemli o 5 günlük repo, o yüzden eksi kapatacaktır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BEDELSİZ çığırtkanlığı yapan vardı , bu sene yokmuş , haberin ola.
Tuvalet kağıdında değersiz kağıtta bugünde farklı bir numara yok.
Siyasi bağı kopmadığı sürece de bir halt olmaz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
1 yıl önceye göre Aselsan lotumu yüzde 30 arttırmışım dışarıdan para eklemeden.
İyi gibi görünüyor değil mi?
Hiç iyi değil.
Eski hisselerimden hiçbirinin 1 yıl önceki kadar lotunu alamıyorum elimdeki aselsanlarla.
Ben yüzde 30 lot arttırdığım halde böyleyken 1 yıl hiç kıpırdamadan duranlar thy, eregli, isdemir, kozaa gibi hisseler üzerinden hiç hesap yapmasınlar fena moralleri bozulur.
çöp.
koca bir çöp.
2017 de 7 usd satacaktık.
duygusal davrandık.
5 sene oldu. rezillik dizboyu
Bir de şunu ekleyeyim: Aselsan'a girdiğimde girme nedenim elimdeki hisselerin çok değerlenmiş olması ama Aselsan'ın geride kalmış olduğunu düşünmemdi.
Şu anda da böyle bir ortam var. Çoğu hisse yüksek. Aselsan düşük gibi.
Hisse sahibi olup da ağlayan çok var bunun zamanı gelmiş diye hisseye girenler için söylüyorum. orta uzun vadeciyseniz 2 kere düşünün. Bu hisse yönetimi değişmeden devletten alacaklarını almadan bir yere gelmez. CAATS falan hikaye. 1-2 gün yükseltmek için kullanırlar olası yaptırım kalkması haberini.
Eğer al sat için giriyorsanız Aselsan gerçekten 10 numara bu anlamda. 1 yıl boyunca satıp da pişman olduğum sadece 1 gün oldu. Onda da 3 gün sonra sattığımın altına geri geldi.
Sakin ol Sampiyon!!! Bu kagit guzel bir is yapan, musterisi ve siparisleri surekli dolu dolu olan bir kagit. Gunu geldiginde 1 ayda 10 senelik cikis yapar ve kenara cekilir. Bilsek hareketine ne zaman baslayacagini, bekler o zaman alirdik bizde. Ama oyle bir dunya yok malesef.
O yuzden de birkac kagit alip, sirki daagitmak ve kaderine razi olmak en guzeli. Bilseydik Eregli'yi mesela, hic bunda zaman harcamaz, direk Eregli alridik, ama nereden bilecez?
Nasipten otesi yok vesselam... Kolay gelsin...
Yer İmleri